Televizor LED Orion 32OR17RDL review

  • Design
  • Performante
  • Pret
4.3

Televizoarele pe care le vei gasi astazi in magazine nu mai sunt cele simple si greoaie ca pe vremuri. In schimb, astazi gasesti produse slim, cu rame subtiri, cu ecrane plate de tip HD si multe alte functii care fac o adevarata incantare sa privesti imaginile reflectate pe display. Pentru a-ti cumpara un astfel de TV nici nu trebuie sa cheltuiesti prea multi bani, dupa cum ai tinde sa crezi, existand foarte multe modele performante care sunt disponibile la sub 1.000 de lei, unele fiind chiar disponibile la reducere.

TV LED Orion 32OR17RDL

» DOAR ASTAZI reduceri de pana la 60% in cadrul campaniei Zilele casei tale de la eMag
Click aici pentru oferta

Ce model de televizor HD sa alegi

De exemplu, daca vrei un televizor modern si care acum este prezent la reducere, poti sa alegi acest televizor LED Orion 32OR17RDL, ce se bucura de o multime de functii si caracteristici superioare, facandu-l o alegere evidenta pentru oricine. Modelul are rame subtiri si negre, care nu iti vor distrage atentia de la imaginile prezentate pe ecran. De asemenea, aparatul poate fi amplasat pe cele doua picioruse de care dispune, oferindu-i un aer mult mai elegant. In partea inferioara, sub ecran, se afla trecut numele producatorului, Orion, o companie destul de cunoscuta in domeniul televizoarelor.

Modelul de televizor LED Orion 32OR17RDL nu este smart tv, insa utilizeaza tehnologia LED si poate indeplini si functia de monitor. Aparatul face parte din gama 2017, fiind lansat in acest an, deci, doar pentru ca are un pret mai mic, nu inseamna ca iti cumperi un produs invechit.

» PROFITATI de reducerile de pana la 50% din cadrul campaniei Curatenia de primavara de la Altex Click aici pentru oferta

⇒ Cititi si: alte reviewuri de televizoare

Sistemul audio este, bineinteles, stereo, iar iesirea de sunet este de 2 x 6 W. NICAM, Stereo Egalizator, BASS / TREMBLE, Dolby Digital si DDCO Surround sunt printre caracteristicile de sunet superioare pe care poti sa le regasesti in acest televizor LED Orion 32OR17RDL. Foarte multi oameni nu iau in considerare aspectul audio, axandu-se doar pe cel video, insa, cel audio este foate important si el, bineinteles.

Apropo de partea video a acestui televizor LED Orion 32OR17RDL, diagonala sa este de 81 de centimetri, cu un display plat si o rezolutie High Definition, care are 1366 x 768 de pixeli. Contrastul dinamic este de 1200:1, cu un contrast nativ de 5000:1, un aspect de imagine de 16:9 si o luminozitate de 300 cd / m2. Timpul de raspuns este de 6.5 ms. Unghiul de vizibilitate de care dispune acest aparat este de 178 / 178 de grade. Caracteristici superioare de imagine pe care le include dispozitivul include Zoom Modes, Comb Filter, Digital Noise Reduction CTI / LTI, Progressive Scan si Dynamic Contrast.

Tunerul sau digital este DVB – T / C, avand si un player multimedia integrat. Conexiunea este RF In YPbPr PC Audio In Coaxial Digital out Slot CI+. Televizorul are o intrare PC, una USB, o intrare video composite, o intrare Scart, un minijack casti si un port HDMI. Puterea consumata de acest model este de 31 W.

Alegand acest televizor, te vei bucura in fiecare zi de calitatile sale audio si video superioare, fara nicio problema, de acum inainte.

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *