Televizor LED Samsung 32J5000 review

  • Design
  • Calitate
  • Pret
4.4

Televizoarele din ziua de astazi sunt disponibile intr-o varietate foarte mare de modele, ceea ce va face alegerea unuia destul de grea, pentru ca trebuie sa te incadrezi intr-un buget, sa incerci sa gasesti un aparat care sa aiba anumite functii moderne si sa ai si parte de o garantie, care sa-ti asigure repararea unei eventuale defectiuni. In cazul in care acestea sunt conditiile pe care le ai pentru un televizor, poti sa gasesti o serie de modele care sa-ti fie pe plac.

Televizor LED Samsung 32J5000

» DOAR ASTAZI reduceri de pana la 60% in cadrul campaniei Zilele casei tale de la eMag
Click aici pentru oferta

Spre exemplu, modelul de televizor LED Samsung 32J5000, este unul care are un pret accesibil, are functii moderne si dispune de o garantie inclusa de 24 de luni pentru persoanele fizice, existand posibilitatea de extindere a acesteia. Aparatul are un design modern si ramele sale au culoarea neagra. Dimensiunile sale sunt de 741 x436 x 69 de milimetri (W x H x D) fara stand si de 741 x 460.2 x 150.5 de milimetri (W x H x D) cu stand. Greutatea sa este de numai 3.95 de kilograme. Puterea consumata este de 59 W. Drept caracteristici speciale, acest model include EPG Teletext, Spors Mode, Auto Power Off Caption, Connect Share Movie, Game Mode, ChanneL List USB Clone, Auto Channel Search si Embeded POP.

Caracteristici ale modelului de televizor LED Samsung 32J5000

Acest televizor LED Samsung 32J5000 foloseste tehnologia LED si poate sa indeplineasca si functia de monitor. Sistemul audio este de tip 2 CH (Down Firing + Base Reflex), iesirea sunetului fiind de 2 x 5 W. Televizorul dispune si de o serie de caracteristici superioare de sunet, precum DTS Studio Sound si DTS Premium Sound 5.1, dar si Wallmount Sound Mode.

» PROFITATI de reducerile de pana la 50% din cadrul campaniei Curatenia de primavara de la Altex Click aici pentru oferta

⇒ Cititi si: alte reviewuri de televizoare

Diagonala acestui televizor LED Samsung 32J5000 este de 80 de centimetri, display-ul sau fiind plat. Rezolutia sa este de tip Full HD de 1920 x 1080 de pixeli. Aspectul de imagine este de 16:9. Cararestici superioare de imagine care se remarca in cadrul acestui aparat se numara Hyper Real Engine, Natural Mode, Support Wide, Color Enhancer Plus, Film Mode si Mega Contrast PQI 200.

Tunerul digital al acestui televizor LED Samsung 32J5000 este de tip DVB – T, DVB – C. Conexiunile se fac prin HDMI Scart SLOT CI. Modelul are o iesire audio digitala optica, o intrare Scart RGB si o intrare USB, dar si doua porturi HDMI.

Cu modelul de televizor LED Samsung 32J5000 poti sa te bucuri de realitatea in format Full HD, un nou standard pentru divertisment in casa ta, pentru ca rezolutia sa este dubla comparativ cu cea pe care o ofera un TV HD standard. De aceea, acest aparat va transforma experienta de vizionare in una de exceptie, putand sa ofere o imagine mult mai clara si mult mai detaliata ca pana acum, facand si culorile mai vii si bogate.

Asadar, daca urmaresti sa-ti cumperi un TV bun, ieftin si cu o garantie pentru o perioada decenta, poti sa alegi acest televizor LED Samsung 32J5000 pentru caminul tau, ideal pentru orice tip de buzunar.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *