Televizor LED Samsung 40J5000 review

  • Design
    (4)
  • Specificatii
    (4.3)
  • Pret
    (4.6)
4.3

» Profitati de reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Stock Busters de la eMag
Click aici pentru oferta

In momentul in care te-ai hotarat ca vrei sa-ti cumperi un nou televizor, cel vechi fiind prea demodat sau poate stricat, trebuie sa iei in considerare faptul ca tehnologia a evoluat foarte mult in domeniul aparatelor electrocasnice, in mod special tinand cont de caracteristicile pe care le prezinta noile televizoare pe care le poti gasi in magazine in ziua de astazi. De aceea, daca vrei, sa iti achizitionezi un TV nou, trebuie sa-ti alegi un model tinand cont de noile caracteristici si functii de care acestea dispun.

Televizor LED Samsung 40J5000

De exemplu, daca vrei sa-ti cumperi un televizor modern, insa nu ti-ai dori sa cheltuiesti chiar o suma uriasa de bani pe acesta, poti sa iti achizitionezi modelul de televizor LED Samsung 40J5000. Televizorul este disponibil la un pret foarte decent, cu atat mai mult cu cat unele magazine il ofera la reducere momentan. De asemenea, functiile si caracteristicile de care dispune acesta sunt foarte moderne, facandu-l sa fie un produs care se remarca in orice oferta a unui magazin.

Daca nu cauti un Smart TV, acest televizor LED Samsung 40J5000 este de tip LED, dar nu este de tip Smart TV, ceea ce ii ofera exact caracteristicile pe care ti le doresti. Astfel, acesta are un sistem audio performant de tip Dolby Digital Plus TDS Studio Sound DTS Premium Audio 5.1, cu o iesire a sunetului de 2 x  10 W RMS, dispunand de o caracteristica superioara de sunet ca Wallmount Sound Mode.

Cititi si: alte reviewuri de televizoare

Referitor la partea video, care este cea pe care cei mai multi potentiali clienti se axeaza, acest televizor LED Samsung 40J5000 are o diagonala a ecranului de 102 centimetri, cu un tip de display plat si un aspect de imagine de 16:9. Rezolutia este de tip Full HD, avand 1366 x 768 de pixeli. In plus, dispozitivul dispune de caracteristici superioare de imagine precum Clear Motion Rate 100, Film Mode, Dynamic Contrast, Natural Mode, Support Wide Color, Enhancer Plus si Hyper Real Mega DCR. Tunerul digital este de tip DVB – T / C.

Aparatul are o iesire audio digitala optica, o intrare USB si doua porturi HDMI. Puterea consumata de acest televizor LED Samsung 40J5000 este de 59 W. Dimensiunile sale sunt de 922.7 x 530.7 x 72.0 de milimetri (W x H x D) fara stand, acestea crescand pana la 922.7 x 554.2 x 170.3 de milimetri (W x H x D) cu stand. Greutatea acestui televizor LED Samsung 40J5000 nu este deloc mare, putand fi mutat usor dintr-un loc in altul, avand o greutate de 6.4 de kilograme.

Drept caracteristici speciale, acest televizor LED Samsung 40J5000 dispune de Game Mode, Picture in Picture (PIP), Clock si On / Off Timer, Embeded POP Teletext, Auto Power Off, Connect Share Movie, Digital Clean View, Cautarea automata a canalelor, Copierea listei de canale pe un USB etc. De aceea, daca vrei un TV modern si accesibil ca pret, modelul de televizor LED Samsung 40J5000 este cel mai bun pentru tine.