Televizor LED Sharp 40FI3122E review

Sharp 40FI3122E
  • Design
    (4.4)
  • Imagine si sunet
    (4.3)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.4

Sumar

Sharp 40FI3122E este un televizor non-smart de ultima generatie care ofera o experienta buna de vizualizare. Optiunile bune de conectivitate, player-ul multimedia integrat si pretul accesibil sunt alte avantaje ale acestui televizor produs de Sharp.

» Profitati de reducerile de pana la 70% la produsele din campania eMag Outlet de la eMag
Click aici pentru oferta

Desi televizoarele smart se afla in topul vanzarilor magazinelor de profil, exista inca multe persoane care prefera un televizor care nu are optiuni de conectare la o retea wireless. Drept dovada, cei mai importanti producatori de televizoare au lansat si anul acesta televizoare LED non-smart atat cu dimensiuni mai mici, cat si cu diagonala mai mare de 100 cm. Avantajele acestor televizoare sunt calitatea buna a imaginilor si a sunetului dar si pretul redus la care pot fi achizitionate. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de televizor care este produs de compania japoneza Sharp.

Televizor din gama 2018

Sharp 40FI3122E este un LED TV cu design contemporan, a carui rama ingusta de culoare neagra are finisaje lucioase. Cele doua suporturi minimaliste contribuie la designul elegant al televizorului, insa permit amplasarea si pe o comoda mai ingusta. In cazul in care veti dori montarea televizorului pe un perete, trebuie sa stiti ca veti avea nevoie de un suport compatibil cu standardul VESA 200 x 300 mm. Acest televizor are dimensiuni fara stand de 920.7 x 544.5 x 83.5 mm, fiind potrivit pentru dormitoarele sau livingurile in care distanta dintre privitor si ecran este de cel putin 3 metri. 

Rezolutie Full HD si sunet de calitate

Sharp 40FI3122E are un display cu diagonala de 102 cm si rezolutie Full HD (1920 x 1080 pixeli) care ofera imagini de calitate, in culori naturale si cu un contrast foarte bun. In plus, sistemul Active Motion 200 contribuie la reducerea umbrelor si la naturaletea miscarilor, care vor fi mult mai realiste. Sistemul de sunet foloseste doua difuzoare Harman-Kardon cu putere de 10 W care care ofera o experienta auditiva placuta, cu o acuratete buna a dialogurilor si a muzicii si cu o rata de distorsionare foarte scazuta. 

Vedeti si: alte reviewuri de televizoare

Sharp 40FI3122E

Meniu intuitiv si gama variata de conectori

Meniul in limba romana este intuitiv si usor de configurat, navigarea intre programe si meniuri facandu-se rapid, fara intreruperi. Pe partea de conectivitate acest model dispune de 2 porturi USB, 3 porturi HDMI, o intrare video composite, o intrare component si una Scart. Daca veti dori sa renuntati la receiverul distribuitorului de cablu aveti la dispozitie un slot pentru cardul CI+. In plus, player-ul multimedia integrat permite vizualizarea de filme, seriale sau videoclipuri de pe medii de stocare externe dar si inregistrarea emisiunilor si competitiilor sportive preferate direct pe un stick USB sau pe un hard disk extern. 

Puncte tari

+ design modern

+ rezolutie Full HD

+ sunet bun

+ optiuni bune de conectivitate

+ meniu intuitiv

+ inregistrare direct pe stick

+ raport excelent intre calitate si pret

Puncte slabe

– plasticul carcasei nu este de cea mai buna calitate

Concluzii

In concluzie, Sharp 40FI3122E este un televizor non-smart de ultima generatie care ofera o experienta buna de vizualizare. Optiunile bune de conectivitate, player-ul multimedia integrat si pretul accesibil sunt alte avantaje ale acestui televizor produs de Sharp.

Manual Sharp 40FI3122E