Televizor LED Smart Android Philips 43PUS7304/12 review

Philips 43PUS7304/12
  • Design
    (4.9)
  • Imagine si sunet
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.3)
4.6

Sumar

Philips 43PUS7304/12 este un smart TV din gama 2019 cu un design minimalist si imagini de calitate superioara. Sistemul de operare Android TV, gama variata de conectori si tehnologia Ambilight sunt alte atuuri ale acestui televizor smart din portofoliul Philips.ย 

ยป Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania Stock Busters de la eMag
Click aici pentru oferta

Alegerea unui televizor trebuie sa fie facuta atat in functie de dimensiuni si specificatiile tehnice cat si de design. De exemplu, pentru un dormitor mai ingust veti putea alege un televizor cu diagonala mai mica si design clasic, iar pentru un living spatios amenajat modern un televizor cu diagonala mare, rama ingusta si finisaje lucioase. In ceea ce priveste specificatiile tehnice va trebui sa luati in considerare atat rezolutia, rata de refresh, unghiul de vizualizare sau contrastul cat si sistemul de sunet. In cele ce urmeaza va vom prezenta un televizor de generatie noua cu design modern si specificatii excelente care este produs de Philips. 

Televizor smart LED Philips 43PUS7304/12

Televizor din gama 2019

Philips 43PUS7304/12 este un smart TV cu diagonala de 108 cm si o rama ingusta de culoare argintie. Suportul minimalist contribuie la designul elegant al televizorului insa permite si amplasarea pe o comoda mai mica din living sau dormitor. In cazul in care optati pentru montarea televizorului pe un perete va trebui sa achizitionati un suport compatibil VESA 200 x 200 mm. Acest model are dimensiuni fara stand de 964 x 569 x 74.5 mm si este potrivit pentru camerele in care distanta dintre privitor si ecran este mai mare de 3 metri. 

Rezolutie 4K Ultra HD

Philips 43PUS7304/12 are o rezolutie 4K Ultra HD (3840 x 2160 pixeli) care ofera imagini superbe, cu multa adancime si in culori vii. La fluiditatea imaginilor si calitatea excelenta a acestora contribuie atat procesorul Philips P5 Perfect Picture Engine cat si tehnologia Micro Dimming Pro. Sistemul de sunet stereo de 20 W nu se ridica la nivelul imaginilor, insa este compatibil cu formatele video Dolby premium, astfel ca va veti putea bucura de cele mai noi filme si seriale. In plus, tehnologia Ambilight prin care se proiecteaza pe marginile televizorului culorile de pe ecran contribuie la o experienta excelenta de vizualizare.

Sistem de operare Android TV

Sistemul de operare Android TV 9.0 are permite navigarea fluida intre meniuri si aplicatiile de streaming precum Netflix, YouTube sau HBO GO. Veti putea instala alte aplicatii din magazinul Google Play sau veti putea sa controlati televizorul folosind vocea prin intermediul comenzii vocale Google Asistent. Modul monitor permite conectarea televizorului la o consola de jocuri, la un laptop sau desktop iar telecomanda are o forma ergonomica si buton dedicat pentru Netflix.

โ‡’ Vedeti si: alte reviewuri de televizoare

Philips 43PUS7304/12

Gama variata de conexiuni

Pe langa conexiunile integrate Wi-Fi, LAN si Blietooth acest model dispune de 4 porturi HDMI, 2 porturi USB, o iesire audio digitala si o intrare component. Aveti la dispozitie si un slot pentru cardul CI+ care poate inlocui mediaboxul si telecomanda suplimentara furnizate de compania de cablu. Player-ul multimedia integrat permite atat vizualizarea de continut video de pe medii de stocare externe dar si inregistrarea unor seriale sau competitii sportive direct pe stick-ul USB. 

Puncte tari

+ design modern

+ rezolutie 4K Ultra HD

+ procesor Philips P5 Perfect Picture Engine

+ tehnologie Ambilight

+ sistem de operare Android TV

+ gama variata de conectori

Puncte slabe

– pretul este destul de mare

Concluzii

In concluzie, Philips 43PUS7304/12 este un smart TV din gama 2019 cu un design minimalist si imagini de calitate superioara. Sistemul de operare Android TV, gama variata de conectori si tehnologia Ambilight sunt alte atuuri ale acestui televizor smart din portofoliul Philips. 

Manual Philips 43PUS7304/12