Televizor LED Smart Android Philips 55PUS6703/12 review

  • Imagine
    (4.9)
  • Sunet
    (4.7)
  • Pret
    (4.4)
4.7

Sumar

Philips 55PUS6703/12 este un televizor de ultima generatie care ofera o experienta foarte buna de vizualizare si care dispune de functii smart usor de folosit. Optiunile bune de conectivitate, tehnologiile moderne si consumul redus de energie fac din acest televizor produs de Philips o alegere foarte buna pentru orice living modern si spatios.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania Stock Busters de la eMag
Click aici pentru oferta

Daca va doriti un televizor pentru livingroom care sa va ofere o experienta de vizualizare completa atunci aveti nevoie de un model cu rezolutie 4 K. Avansul tehnologic a facut ca pretul acestor televizoare sa scada in ultima perioada, astfel ca acum puteti achizitiona un model cu diagonala de 139 cm la un pre mai mic de 4000 de lei. Functiile smart transforma televizoarele in adevarate centre de entertainment pentru intreaga familie, putand fi utilizatate atat pentru navigarea pe internet cat si pentru conectarea la platformele de streaming online precum HBO GO, Netflix sau You Tube. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de televizor de ultima generatie care este comercializat sub brandul Philips.

Televizor Smart Philips 55PUS670312

Televizor smart de ultima generatie

Philips 55PUS6703/12 este un televizor smart din gama 2018 cu un design elegant cu rama ingusta de culoare argintie. Cele doua suporturi minimaliste contribuie la designul modern al acestui televizor care se va integra perfect in livingurile cu amenajare contemporana sau minimalista. Daca doriti sa montati televizorul pe un perete veti avea nevoie de un suport compatibil cu standardul VESA 300 x 200 mm. Dimensiunile fara stand ale acestui model sunt de 1244 x 729 x 68 mm, ceea ce il face potrivit pentru camerele mari sau chiar pentru spatiile deschise care contin si o zona de dining.

Imagine si sunet de calitate

Philips 55PUS6703/12 are un display cu rezolutie de 3840 x 2160 pixeli care ofera imagini in culori vii si naturale cu detalii clare si un contrast exceptional. La calitatea imaginilor contribuie mai multe tehnologii dezvoltate de Philips precum motorul de procesare a imaginilor Pixel Precise Ultra HD care converteste orice imagini in rezolutie UHD, standardul HDR Plus care ofera culori atractive si stralucitoare sau tehnologia Micro Diming Pro care optimizeaza contrastul. Sunetul stereo de 20 W este clar si fara distorsiuni datorita standardului DTS HD sau a functiei de echilibrare automata.

La experienta excelenta de vizualizare contribuie si tehnologia Ambilight care foloseste ledurile inteligente de pe marginea televizorului pentru a poriecta culorile de pe ecran pe peretii din camera.

Cititi si: alte reviewuri de televizoare

Philips 55PUS670312

Control si functii smart

Sistemul de operare Saphi Smart TV ofera un timp de raspuns foarte bun dar include si Google Assistant pentru un control mai facil al televizorului. Aplicatiile din catalogul Philips Smart TV includ atat un browser Web cat si optiuni de conectare la plarformele de social media sau la cele mai populare servicii de streaming disponibile si la noi in tara precum Netflix, Amazon Prime sau YouTube. Optiunile de conectivitate includ pe langa conexiunea Wi-Fi integrata si 3 porturi HDMI si 2 porturi USB. Slotul pentru cardul CI+ va permite inlocuirea mediaboxului furnizorului de cablu iar player-ul multimedia ofera atat posibilitatea de vizualizarea de filme de pe medii de stocare externe cat si inregistrarea emisunilor favorite pe acestea.

Puncte tari

+ design argintiu elegant

+ rezolutie 4 K Ultra HD

+ sunet bun

+ tehnologia Ambilight

+ meniu intuitiv

+ consum redus de energie

Puncte slabe

– pretul este destul de ridicat

Concluzii

In concluzie, Philips 55PUS6703/12 este un televizor de ultima generatie care ofera o experienta foarte buna de vizualizare si care dispune de functii smart usor de folosit. Optiunile bune de conectivitate, tehnologiile moderne si consumul redus de energie fac din acest televizor produs de Philips o alegere foarte buna pentru orice living modern si spatios.