Televizor LED Smart Panasonic 43FX550E review

Panasonic 43FX550E
  • Design
    (4.6)
  • Imagine si sunet
    (4.4)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.5

Sumar

Panasonic 43FX550E este un smart TV din gama 2018 cu un design elegant si imagini excelente cu rezolutie 4K. Optiunile bune de conectivitate, functiile smart si pretul redus la care poate fi achizitionat in aceasta perioada sunt alte avantaje ale acestui smart TV produs de Panasonic. 

Televizoarele cu diagonala de 108 cm sunt potrivite pentru livingurile sau dormitoarele in care distanta dintre privitor si televizor este de aproximativ 3 metri. Oferta acestor televizoare este foarte variata, astfel ca veti putea sa alegeti atat un model cu un pret mai mare produs de Samsung, Sony sau LG cat si unul cu un pret modic comercializat sub brandul Sharp sau Panasonic. Cele mai noi modele cu diagonala de 108 cm beneficiaza si de functii smart care va vor permite sa vizualizati filme si seriale de pe diferite platforme de streaming precum Netflix, Amazon Prime sau HBO GO. In continuare va vom prezenta un astfel de televizor cu diagonala 108 cm care este produs de Panasonic.

Televizor Smart LED Panasonic 43FX550E

Televizor smart de ultima generatie

Panasonic 43FX550E este un smart TV din gama 2018 cu un design modern cu rama ingusta cu finisaje metalizate. Suportul negru va permite amplasarea acestuia pe o comoda mai ingusta dar va contribui si la designul elegant al televizorului. Daca in schimb, veti dori montarea televizorului pe un perete veti avea nevoie de un suport compatibil cu standardul VESA 200 x 200 mm. Dimensiunile fara stand sunt de 970 x 73/43 x 566 mm, acest model fiind potrivit pentru camerele cu dimensiuni medii spre mari.

Rezolutie 4K Ultra HD

Panasonic 43FX550E are un display cu rezolutie 4K Ultra HD, cei peste 8 milioane de pixeli redand o imagine calitativa, cu un contrast uimitor atat in scenele mai intunecate cat si in cele mai luminoase. Procesorul Chroma va procesa imaginile de inalta calitate 4K oferite de platformele de streaming precum NEtflux sau YouTube astfel ca va veti putea bucura de imaginile superbe ale filmelor sau videoclipurior preferate. Cele doua difuzoare de 10 W ofera un sunet destul de bun, insa pentru o experienta completa de vizualizare veti avea nevoie de un soundbar de ultima generatie.

Vedeti si: alte reviewuri de televizoare

Panasonic 43FX550E

Functii smart si navigare facila

Sistemul de operare permite navigarea rapida intre functiile smart, indiferent daca vorbim despre aplicatiile de streaming sau browserul propriu. Conectorii includ atat 3 porturi HDMI, 2 porturi USB sau o iesire audio digitala, pentru inlocuirea mediaboxului companiei de cablu avand la dispozitie un slot pentru cardul CI+. In plus, player-ul multimedia integrat va permite vizualizarea de filme si videoclipuri de pe medii de stocare externe iar functia monitor va permite conectarea consolei de jocuri sau a laptopului la televizor. Meniul in limba romana se configureaza usor iar telecomanda

Puncte tari

+ desing elegant cu rama ingusta

+ rezolutie 4K Ultra HD

+ imagini clare cu un constrast excelent

+ navigare facila

+ optiuni bune de conectare

+ raport foarte bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– sunetul nu se ridica la nivelul imaginii

Concluzii

In concluzie, Panasonic 43FX550E este un smart TV din gama 2018 cu un design elegant si imagini excelente cu rezolutie 4K. Optiunile bune de conectivitate, functiile smart si pretul redus la care poate fi achizitionat in aceasta perioada sunt alte avantaje ale acestui smart TV produs de Panasonic.