Televizor LED Smart Panasonic TX-49FX613E review

Panasonic TX-49FX613E
  • Design
    (4.5)
  • Imagine si sunet
    (4.4)
  • Calitate/Pret
    (4.3)
4.4

Sumar

Panasonic TX-49FX613E  este un televizor smart cu design modern, imagini 4K de calitate si un sunet rezonabil. Functiile smart, optiunile bune de conectivitate si telecomanda ergonomica sunt alte argumente care ar trebui sa va convinga sa achizitionati acest televizor produs de Panasonic.

Alegerea televizoarelor pentru livinguri si dormitoare trebuie sa fie facuta in principal in functie de dimensiunile si amenajarea camerelor. Astfel, intr-un dormitor mai ingust, in care distanta dintre privitor si televizor este mai mica puteti monta un televizor cu diagonala de 80 cm, iar intr-un living spatios, veti putea pune un televizor cu diagonala de 123 cm. Pe langa dimensiuni alte aspecte pe care va trebui sa le luati in considerare sunt designul, calitatea imaginii si a sunetului, conectorii, telecomanda sau functiile si optiunile suplimentare. In cele ce urmeaza va vom prezenta un televizor elegant cu specificatii tehnice bune care este produs de Panasonic.

Televizor Smart LED Panasonic TX-49FX613E

Televizor elegant din gama 2018

Panasonic TX-49FX613E este un smart TV cu diagonala de 123 cm si design elegant cu linii drepte si rama ingusta de culoare neagra. Cele doua suporturi contribuie la designul modern si sunt interschimbabile, oferind o stabilitate buna atat pe o comoda mare cat si pe una mai mica. Daca preferati montarea televizorului pe un perete va trebui sa utilizati un suport compatibil cu standardul VESA 200 x 200 mm. Acest model are dimensiuni fara stand de 1106 x 644  x 81 mm, fiind potrivit pentru camerele in care distanta intre televizor si canapea sa fie de aproximativ 3 metri.

Rezolutie 4K HDR

Panasonic TX-49FX613E are un display cu rezolutie 4K HDR care reda imagini clare, cu un contrast bun si in culori realiste. In plus, luminozitatea se poate ajusta automat in functie de lumina ambientala cu ajutorul unei functii speciale. Sunetul stereo oferit de cele doua difuzoare de 10 W este unul destul de bun, insa daca doriti sa va bucurati de o experienta de vizualizare completa veti avea nevoie de un soundbar performant. 

Functii smart usor de accesat

Fiind un televizor de generatie noua, acest model dispune de numeroase aplicatii care permit accesarea diferitelor platforme de streaming precum Netflix, HBO GO sau YouTube. Aveti la dispozitie si un browser pentru navigarea pe internet dar si diferite optiuni pentru partajarea continutului cu alte dispozitive smart. In ceea ce priveste conectivitatea, sunt disponibile 3 porturi HDMI, 2 porturi USB, o iesire audio digitala sau un slot pentru cardul CI+. Player-ul multimedia integrat permite vizualizarea de filme si videoclipuri de pe dispozitive de stocare externe dar si inregistrarea emisiunilor preferate pe un hard disk extern sau pe un stick USB.

⇒ Vedeti si: alte reviewuri de televizoare

Panasonic TX-49FX613E

Telecomanda ergonomica

Telecomanda are o forma ergonomica si butoane care se apasa usor, permitand navigarea facila intre meniuri sau accesarea unor aplicatii precum Netflix, pentru care exista un buton dedicat. Meniurile in limba romana permit conifigurarea facila, neexistand lag-uri la trecerea intre canale sau accesarea unor aplicatii. 

Puncte tari

+ design elegant

+ suport interschimbabil

+ rezolutie 4K HDR

+ sunet decent

+ functii smart

+ optiuni bune de conectare

+ telecomanda ergonomica

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, Panasonic TX-49FX613E  este un televizor smart cu design modern, imagini 4K de calitate si un sunet rezonabil. Functiile smart, optiunile bune de conectivitate si telecomanda ergonomica sunt alte argumente care ar trebui sa va convinga sa achizitionati acest televizor produs de Panasonic.

Manual Panasonic TX-49FX613E