Televizor LED Smart Philips 32PHS5302/12 review

  • Imagini si sunet
    (4.5)
  • Functii smart
    (4.4)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.4

Sumar

Philips 32PHS5302/12 este un smart TV de ultima generatie care are un design modern si imagini de calitate superioara. Functiile smart, optiunile bune de conectivitate si pretul redus din aceasta perioada fac din acest televizor o alegere excelenta pentru persoanele cu venituri medii.

» Profitati de reducerile de pana la 35% la produsele din campania Cooling Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Daca va doriti un televizor smart insa nu aveti un buget foarte mare atunci cea mai buna optiune raman modelele cu diagonala de 80 cm. Aceste televizoare sunt perfecte pentru dormitoarele mai mici insa sunt potrivite si pentru livingurile mai largi in care distante dintre canapea, fotolii si televizor nu este prea mare. Functiile smart permit atat navigarea pe internet dar si conectarea la diferite platforme de streaming online unde puteti gasi cele mai noi filme si seriale. In continuare va vom prezenta un televizor smart cu diagonala de 80 cm care este produs de Philips.

Televizor Smart LED Philips 32PHS5302/12

Televizor din gama 2018

Philips 32PHS5302/12 este un televizor smart cu un design elegant cu rama ingusta neagra si finisaje lucioase. Cele doua suporturi arcuite sunt ofera un suport bun, insa permit si amplasarea televizorului pe o comoda mai mica deoarece sunt prinse in partea centrala a acestuia. Acest televizor are dimensiuni de 72.6 x 43.8 x 7.7 cm fara stand fiind potrivit pentru camerele in care distanta intre privitor si televizor este mai mica de 1.5 metri. Pentru montarea televizorului pe un perete veti avea nevoie de un suport compatibil cu standardul VESA 100 x 100 mm.

Experienta buna de vizualizare

Philips 32PHS5302/12 are un display cu o rezolutie de 1366 x 768 pixeli care ofera imagini in culori vibrante, cu un constrast bun si o luminozitate ridicata. Aceste performante sunt obtinute cu ajutorul motorului Pixel Plus HD care optimizeaza calitatea imaginilor indiferent de sursa de redare. Sunetul stereo de 16 W este clar si fara distorsiuni, insa daca doriti o experienta excelenta de vizualizare veti avea nevoie de soundbar care se poate de asemenea monta pe perete.

Cititi si: alte reviewuri de televizoare

Telecomanda Philips 32PHS5302/12

Optiuni excelente de conectivitate

Functiile smart permit conectarea la diferite platforme de streaming online precum Netflix sau YouTube, pentru navigarea pe internet avand la dispozitie un browser dedicat. In plus, galeria de aplicatii Philips ofera acces la o gama larga de aplicatii care pot fi accesate rapid cu ajutorul telecomenzii ergonomice cu meniu simplu.

Optiunile de conectivitate includ cate doua porturi HDMI si USB dar si o iesire audio digitala sau o mufa minijack pentru casti. In plus, slotul pentru cardul CI+ permite inlocuirea mediaboxului cu un card, care va elimina si telecomanda suplimentara oferita de compania de cablu. Acest model dispune si de un mediaplayer integrat cu ajutorul caruia veti putea sa vedeti filmele, videoclipurile sau pozele salvate pe un sitck USB sau un hard disk extern, insa care va va permite si inregistrarea unor emisiuni sau filme pe aceste medii de sticare externe.

Puncte tari

+ design elegant cu rama ingusta

+ display cu rezolutie HD

+ imagini in culori vii

+ telecomanda cu meniu intuitiv

+ functii smart usor de accesat

+ raport bun calitate/pret

Puncte slabe

– sunetul nu este foarte puternic

Concluzii

In concluzie, Philips 32PHS5302/12 este un smart TV de ultima generatie care are un design modern si imagini de calitate superioara. Functiile smart, optiunile bune de conectivitate si pretul redus din aceasta perioada fac din acest televizor o alegere excelenta pentru persoanele cu venituri medii.