Televizor LED Smart Samsung 32N5302 review

Samsung 32N5302
  • Design
    (4.6)
  • Imagine si sunet
    (4.3)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.5

Summary

Samsung 32N5302 este un smart TV modern cu un design minimalist si o calitate foarte buna a imaginii. Optiunile bune de conectivitate, functiile smart si pretul redus la care poate fi achizitionat in aceasta perioada sunt alte argumente in favoarea achizitionatii acestui televizor produs de Samsung. 

Compania sud-coreeana Samsung este unul din cei mai importanti producatori de televizoare, avand o oferta foarte variata atat pentru modelele premium cat si pentru cele entry-level. Televizoarele produse de Samsung au designuri moderne cu rame inguste si ofera, in general, o experienta foarte buna de vizualizare. In plus, cele mai noi modele dispun de functii smart care permit vizualizarea de filme si seriale de pe cele mai populare platforme de streaming online. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de televizor din portofoliul Samsung care ofera un raport corect intre calitate si pret. 

Televizor LED Smart Samsung 32N5302

Televizor smart din gama 2019

Samsung 32N5302 este un smart TV din gama 2019 care are un design elegant cu linii drepte si rama ingusta de culoare neagra. Cele doua suporturi arcuite contribuie la designul modern al televizorului insa ofera si o stabilitate buna chiar si pe o comoda mai ingusta. In cazul in care veti prefera montarea televizorului pe un perete, va trebui sa achizitionati un suport compatibil cu standardul VESA 100 x 100 mm. Acest model are o diagonala de 80 cm si dimensiuni fara standa de 737.4 x 438 x 74.1 cm fiind ideal pentru dormitoarele si livingurile de dimensiuni mai mici. 

Rezolutie Full HD

Samsung 32N5302 are un display cu rezolutie Full HD (1920 x 1080 pixeli) care ofera imagini cu in culori realiste si cu un contrast bun datorita utilizarii unor tehnologii moderne precum PurColor, Contrast Enhancer, HyperReal Engine Sau Micro Dimming PRO. Sunetul stereo de 10 W este suficient de puternic si nu este distorsionat chiar si la valori mari ale volumului.

⇒ Vedeti si: alte reviewuri de televizoare

Samsung 32N5302

Sistem de operare Tizen

Fiind un model smart, acest televizor permite atat navigarea pe internet prin browserul propriu cat si conectarea la diferite platforme de streaming precum Netflix, HBO GO sau YouTube. In ceea ce priveste conectivitatea, pe langa retelele wireless si LAN aveti la dispozitie 2 porturi HDMI, 1 port USB 2.0, o iesire audio optica si una component. In plus, aveti la dispozitie si un slot pentru cardul CI+ care poate inlocui mediaboxul distribuitorului de cablu.

Player-ul multimedia integrat permite vizualizarea de filme si seriale de pe medii de stocare externe iar functia monitor permite conectarea televizorului la o consola de jocuri sau un desktop. Sistemul de operare Tizen are o functionare fluenta fara intreruperi insa telecomada tip TM1240A nu permite un acces facil la functiile smart sau la optiunile suplimentare.

Puncte tari

+ design modern

+ rezolutie full HD

+ contrast bun si culori vibrante

+ sunet rezonabil

+ functii smart

+ optiuni bune de conectivitate

+ raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

– functiile smart sunt dificil de accesat de la telecomanda

Concluzii

In concluzie, Samsung 32N5302 este un smart TV modern cu un design minimalist si o calitate foarte buna a imaginii. Optiunile bune de conectivitate, functiile smart si pretul redus la care poate fi achizitionat in aceasta perioada sunt alte argumente in favoarea achizitionatii acestui televizor produs de Samsung. 

Manual Samsung 32N5302