Televizor LED Smart Toshiba 32W3663DG review

  • Design
  • Specificatii
  • Pret
4.4

Probabil ca ai auzit si tu de Smart TV-uri si de functiile deosebite de care dispun acestea. Cel mai probabil, ai auzit si de preturile lor, unele dintre ele fiind cu adevarat exorbitante, ceea ce te-a facut sa-ti pierzi speranta ca vei putea sa te bucuri de un astfel de aparat vreodata. E bine de stiut, insa, ca exista unii producatori care au luat in calcul si acest fapt, ca nu toti oamenii isi permit aparate foarte scumpe, deci, au creat si unele modele de televizoare Smart la un pret mai accesibil, care il poate rivaliza pe cel al televizoarelor non – Smart, facand alegerea celui Smart evidenta.

Televizor Toshiba 32W3663DG review

» DOAR ASTAZI reduceri de pana la 60% in cadrul campaniei Zilele casei tale de la eMag
Click aici pentru oferta

Ce modele de Smart TV-uri sunt mai ieftine

Unul dintre modelele de Smart TV – uri care iti va putea fi recomandat de catre un speialist ori de catre cineva care l-a folosit deja, este acest televizor LED Smart Toshiba 32W3663DG. Produsul este unul foarte atractiv, atat ca aspect, ca functii si ca pret. Aparatul este de tip Smart TV care foloseste tehnologia LED, facand parte din gama 2017. De asemenea, modelul poate avea si functia de monitor.

Sistemul sau audio este de tip Stereo cu o iesire de sunet de 2 x 6 W si include cateva caracteristici superioare de sunet, ca NICAM Stereo Egalizator DTS. Referitor la partea video, care este cea care intereseaza pentru cei mai multi oameni, modelul de televizor LED Smart Toshiba 32W3663DG se face remarcat printr-o diagonala de 81 de centimetri, un display plat si o rezolutie de tip High Definition cu 1366 x 768 de pixeli. Contrastul dinamic este de tip 5000:1, cu o luminozitate de 300 cd / m2 si un aspect de imagine de 16:9. Timpul de raspuns este de 6.5 milisecunde. Contrastul nativ este de 1200:1.

» PROFITATI de reducerile de pana la 50% din cadrul campaniei Curatenia de primavara de la Altex Click aici pentru oferta

⇒ Cititi si: alte reviewuri de televizoare

Acestea nu sunt singurele lucruri care se remarca la partea video a acestui televizor LED Smart Toshiba 32W3663DG, aici putand fi gasite si Zoom Mode (Aspect Radio), Comb Filter pentru 2D sau 3D, Dynamic Contrast, Digital Noise Reduction, Progressive Scan si CTI / LTI. Unghiul de vizibilitate pentru acest produs este de 178 / 178 de grade, facand usor de urmarit actiunea de pe ecran, indiferent de locul in care te afli in incapere. Tunerul digital este de tip DVB – T2 / C / CS, existand si o intrare pentru antena. Ca orice Smart TV contemporan, aparatul are un player multimedia integrat.

Consum televizor Toshiba 32W3663DG

Conexiunea este un alt factor remarcabil, existand cate o iesire audio digitala optica, o intrare Scart RGB, o intrare video composite, o intrare PC D – sub 15 pini, doua intrari USB si trei porturi HDMI. Ca urmare, conexiunea acestui televizor LED Smart Toshiba 32W3663DG la alte dispozitive se poate face foarte usor si intr-un mod foarte modern.

Cauta modelul de televizor LED Smart Toshiba 32W3663DG daca vrei sa iti cumperi un Smart TV la un pret accesibil, acesta oferindu-ti toate caracteristicile pe care le vrei, mai ales ca are un pret mic, ce, in unele magazine, acum este redus si mai mult.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *