Televizor LED Smart Toshiba 43V6863DG review

  • Design
    (4.7)
  • Imagine si sunet
    (4.1)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.4

Sumar

Toshiba 43V6863DG este un smart TV cu design elegant, cu o calitate buna a imaginilor dar cu un sunet destul de slab. Functiile smart, optiunile bune de conectivitate si raportul excelent calitate pret fac din acest televizor produs de Toshiba o alegere foarte buna pentru orice living sau dormitor mai spatios.

» Profitati de reducerile de pana la 70% la produsele din campania eMag Outlet de la eMag
Click aici pentru oferta

Dormitoarele si livingurile spatioase, in care distanta dintre canapea sau pat si comoda este mai mare necesita un televizor cu diagonala de cel putin 109 cm. Modelele din noua generatie beneficiaza pe langa o rezolutie 4K si de functii smart care va permit vizualizarea celor mai noi seriale de pe platforme de streaming precum Netflix, HBO GO sau Amazon Prime. Pretul acestor televizoare cu diagonala mare este destul de ridicat, insa exista si producatori precum Toshiba care ofera un raport foarte bun intre calitate si pret. In continuare va vom prezenta un televizor cu diagonala de 109 cm produs de Toshiba care are specificatii foarte bune.

Televizor smart LED Toshiba 43V6863DG

Televizor smart de noua generatie

Toshiba 43V6863DG este un smart TV cu diagonala de 109 cm si un design elegant cu rama foarte ingusta de culoare neagra. Rama argintie cu design minimalist contribuie la designul modern al televizorului dar ofera si o stabilitate buna chiar si pe o comoda cu dimensiuni mai mici. Daca preferati sa montati televizorul pe un perete, veti avea nevoie de un suport compatibil cu standardul VESA 400 x 200 mm. Televizorul are dimensiuni fara suport de 73 x 971 x 566 mm, fiind potrivit pentru livingurile sau open space-urile cu un spatiu mai larg.

Rezolutie 4K si sunet Onkyo

Toshiba 43V6863DG are un display cu o rezolutie 4K UHD, cu imagini clare si reale la care contribuie atat luminozitatea cat si contrastul dinamic. Televizorul este compatibil cu standardul Dolby Vision care calculeaza cu precizie nivelul de luminozitate necesar pentru fiecare cadru. Sistemul de sunet cu doua boxe de 10 W este produs in colaborare cu Onkyo insa nu se ridica la nivelul asteptarilor. Daca doriti sa va bucurati de o experienta de vizualizare excelenta va trebui sa achizitionati si un soundbar de calitate.

Cititi si: alte reviewuri de televizoare

Toshiba 43V6863DG

Functii smart si conectivitate buna

Fiind un televizor de noua generatie, acest model permite conectarea facila la platforme de streaming precum Netflix sau YouTube insa veti putea si sa navigati pe internet sau sa utilizati retelele de socializare. Optiunile de conectivitate includ pe langa reteaua Wi-Fi si 3 porturi HDMI, 2 porturi USB, o intrare PC si o iesire audio digitala. In plus, daca doriti sa renuntati la mediaboxul furnizorului de cablu, aveti la dispozitie un slot pentru cardul CI+. Player-ul multimedia integrat permite vizualizarea de continut de pe medii de stocare externe iar pentru conectarea consolelor de jocuri aveti la dispozitie functia monitor.

Navigarea intre diferitele functii smart are un mic lag, care insa nu se regaseste la navigarea intre programe si meniuri. Telecomanda ergonomica este usor de utilizat, avand un buton special pentru conectarea la platforma Netflix.

Puncte tari

+ design elegant

+ rezolutie 4K uHD

+ optiuni bune de conectivitate

+ functii smart 

+ mod ecologic

+ telecomanda cu meniu simplu

+ raport foarte bun calitate/pret

Puncte slabe

– exista un lag la utilizarea functiilor smart

– sunetul nu se ridica la nivelul imaginilor

Concluzii

In concluzie, Toshiba 43V6863DG este un smart TV cu design elegant, cu o calitate buna a imaginilor dar cu un sunet destul de slab. Functiile smart, optiunile bune de conectivitate si raportul excelent calitate pret fac din acest televizor produs de Toshiba o alegere foarte buna pentru orice living sau dormitor mai spatios.