Televizor LED Star-Light 32DM3500 review

Star-Light 32DM3500
  • Imagine si sunet
    (3.8)
  • Design
    (4)
  • Calitate/Pret
    (4.3)
4

Sumar

Star-Light 32DM3500 este un televizor non smart de ultima generatie care ofera un raport excelent calitate/pret. Imaginile clare, meniul simplu si intuitiv si pretul accesibil la care poate fi achizitionat in aceasta perioada fac din acest televizor produs de Star-Light o alegere foarte buna  pentru persoanele cu venituri mai mici. 

Televizoarele cu diagonala de 80 cm sunt potrivite pentru dormitoarele si livingurile mai mici in care distanta dintre privitor si televizor este de aproximativ 2 metri. Cele mai ieftine astfel de televizoare nu dispun de functii smart, fiind ideale pentru camerele copiilor sau ale persoanelor mai in varsta care nu utilizeaza tehnologiile moderne. Chiar daca au preturi mai reduse, cele mai multe modele ofera imagini calitative si un sunet bun, pentru a va putea bucura de filmele, serialele sau competitiile sportive preferate. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de televizor comercializat sub brandul Star-Light care poate fi achizitionat la un pret accesibil in urmatoarea perioada.

Televizor LED Star-Light 32DM3500

Televizor  din gama 2018

Star-Light 32DM3500 este un televizor non smart lansat in acest an care are un design actual cu rama neagra si finisaje lucioase. Cele doua suporturi ale televizorului contribuie la designul modern al acestuia dar ofera si o stabilitate buna chiar si pe o comoda mai ingusta. In cazul in care preferati sa montati televizorul pe un perete din dormitor sau livingroom veti avea nevoie de un suport compatibil cu standardul VESA 200 x 200 mm. Acest model are dimensiuni cu stand de 730 x 470 x 20 mm, fiind potrivit pentru camerele mai inguste sau cu un spatiu mai mic.

Imagini realiste si sunet decent

Star-Light 32DM3500 are un display cu diagonala de 80 cm si rezolutie HD (1366 x 768 pixeli) care reda imagini clare, in culori vii si cu un contrast bun. Unghiul de vizualizare de 178/178 ofera o buna vizibilitate chiar daca nu sunteti in fata televizorului insa sunetul oferit de cele doua difuzoare de 8 W nu este foarte amplu si puternic.

Vedeti si: alte reviewuri de televizoare

Star-Light 32DM3500

Meniu intuitiv si optiuni bune de conectivitate

Pe partea de conectivitate, acest model dispune de 2 porturi HDMI, un port USB, o intrare PC si o intrare Scart insa si de un port pentru cardul CI+ care va putea sa inlocuiasca mediaboxul companiei de cablu. In plus, player-ul multimedia integrat va va permite sa vizualizati filme, seriale si fotografii de pe stick-uri USB sau hard disk-uri externe iar functia monitor va permite conectarea unei console de jocuri sau a unui laptop. Meniul in limba romana este intuitiv si usor de utilizat iar telecomanda are o forma ergonomica si butoane cu apasare facila.

Puncte tari

+ design modern

+ rezolutie HD

+ imagini in culori vibrante

+ unghi larg de vizibilitate

+ meniu intuitiv

+ pret foarte accesibil

Puncte slabe

– sunetul este destul de slab

Concluzii

In concluzie, Star-Light 32DM3500 este un televizor non smart de ultima generatie care ofera un raport excelent calitate/pret. Imaginile clare, meniul simplu si intuitiv si pretul accesibil la care poate fi achizitionat in aceasta perioada fac din acest televizor produs de Star-Light o alegere foarte buna  pentru persoanele cu venituri mai mici.