Televizor LED Tesla 40T319SF review

  • Desing
    (4.4)
  • Imagine si sunet
    (4)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.3

Sumar

Tesla 40T319SF este un televizor non smart de ultima generatie, cu un design elegant si o calitate buna a imaginii. Optiunile bune de conectivitate, player-ul multimedia integrat si raportul bun calitate/pret fac din acest televizor o alegere excelenta pentru persoanele cu venituri mai mici. 

» Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Desi televizoarele smart se afla in topul preferintelor clientilor, exista o cerere constanta si pentru televizoarele care nu beneficiaza de conexiune wi-fi. Chiar daca nu au acces la platformele de streaming online, aceste televizoare nu fac rabat de la calitatea imaginii si a sunetului, oferind o experienta foarte buna de vizualizare. In plus, pretul de achizitie este mai scazut in comparatie cu modelele smart, fiind potrivite pentru dormitoarele copiilor sau ale persoanelor care nu folosesc tehnologiile moderne. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de televizor non smart care este comercializat sub brandul Tesla.

Televizor LED Tesla 40T319SF

Televizor non smart de generatie noua

Tesla 40T319SF este un LED TV din gama 2018 cu o diagonala de 108 cm si un design elegant cu rama ingusta de culoare gri. Cele doua suporturi arcuite contribuie la designul elegant al televizorului care se va putea incadra unsor intr-un dormitor cu amenajare moderna. Pentru montarea pe un perete veti avea nevoie de un suport compatibil cu standardul VESA 200 x 100 mm. Acest televizor are dimensiuni fara stand de 90.6 x 52.1 x 21.8 cm, fiind potrivit pentru dormitoarele si livingurile de dimensiuni medii spre mari.

Imagine buna si sunet rezonabil

Tesla 40T319SF are un display FULL HD cu rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, cu un contrast dinamic de 5000:1 si un timp de raspund de 8.5 ms. Imaginile au culori naturale si o luminozitate decenta, iar unghiurile de vizibilitate de 178/178 de grade permit o vizualizare buna chiar priviti din lateralul acestuia. Sunetul stereo oferit de cele doua boxe de 8 W este unul destul de bun, chiar daca exista unele distorsiuni la un nivel ridicat al volumului.

Vedeti si: alte reviewuri de televizoare

Tesla 40T319SF

Conectivitate buna si meniu simplu

Optiunile de conectivitate includ 2 porturi USB 2.0, 2 porturi HDMI, o intrare video compozite si una minijack pentru casti. Daca doriti sa inlocuiti mediaboxul furnizorului de cablu cu un un card CI+ aveti la dispozitie un slot special, iar pentru vizualizarea de filme, videoclipuri sau fotografii de pe medii de stocare externe puteti utiliza mediaplayer-ul integrat. Meniul poate fi setat in limba romana iar configurarea este simpla, fara sa existe  intarzieri atunci cand navigati intre programe sau meniuri. Telecomanda are o forma ergonomica putin cam mare si ofera un control facil atat pentru navigare cat si pentru mediaplay-er.

Puncte tari

+ design argintiu elegant

+ imagine calitativa in culori realiste

+ optiuni bune de conectivitate

+ meniu simplu

+ raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

– sunetul stereo este destul de slab

Concluzii

In concluzie, Tesla 40T319SF este un televizor non smart de ultima generatie, cu un design elegant si o calitate buna a imaginii. Optiunile bune de conectivitate, player-ul multimedia integrat si raportul bun calitate/pret fac din acest televizor o alegere excelenta pentru persoanele cu venituri mai mici.