Televizor LED Toshiba 32W1633DG review

  • Design
    (3.8)
  • Calitate
    (4)
  • Pret
    (4.3)
4

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania Stock Busters de la eMag
Click aici pentru oferta

Desi pe piata aparatelor electronice poti sa gasesti foarte multe modele de televizoare foarte scumpe si, in unele cazuri, care nu-ti ofera nimic nou si special, nu trebuie sa cheltuiesti atat de multi bani pentru un astfel de aparat. In schimb, poti sa faci o investitie mult mai mica, care se va merita la fel de mult, daca stii cum sa alegi un TV de calitate. Primul pas este sa alegi un model fabricat de o companie cunoscuta, deoarece sansele ca acest aparat sa fie de calitate cresc foarte mult.

Televizor Toshiba 32W1633DG

Ce producator de televizoare sa aleg

Evident, daca vrei un produs de calitate, trebuie sa-ti indrepti privirea catre acele modele care sunt realizate de companii deja celebre, in acest caz, Toshiba. Numele Toshiba este echivalent cu cel al calitatii, deci, probababil ca orice aparat cumparat de la acest producator va fi unul bun – spre exemplu, acest televizor LED Toshiba 32W1633DG. Produsul are un aspect foarte placut si modern, fiind similar cu cel pe care il are un monitor. De asemenea, se remarca faptul ca acesta poate fi asezat pe un postament, un stand care ii ofera un apect special.

Acest televizor LED Toshiba 32W1633DG utilizeaza tehnologia LED si poate sa indeplineasca si functia de monitor, chiar daca nu este un Smart TV. Aparatul face parte din gama 2017. Din punct de vedere al sunetului, acesta este de tip stereo si are o iesire a sunetului de 2 x 6 W. Modelul include si o serie de caracteristici superioare se sunet, ca NICAM, Stereo Egalizator, BASS / TREMBLE, dar si Dolby Digital + DDCO.

⇒ Cititi si: alte reviewuri de televizoare

Partea video este cea careia oamenii ii acorda cea mai mare atentie, acest televizor LED Toshiba 32W1633DG avand un ecran cu o diagonala de 81 de centimetri. Display-ul sau este plat si rezolutia este de tip High Definition, avand 1366 x 768 de pixeli. Contrastul dinamic este de 5000:1, iar cel nativ de 1200:1. Luminozitatea sa este de 300 cd / m2, cu un timp de raspuns de 6.5 milisecunde si un aspect de imagine de 16:9. Unghiul de vizibilitate de care dispune acest televizor LED Toshiba 32W1633DG este de 178 / 178 de grade. Drept caracteristici superioare de imagine se numara Zoom Mode (Aspect Radio), Comb Filter 2D ori 3D, Dynamic Contrast, CTI / LTI, Digital Noise Reduction si Progressive Scan. Ca urmare a tuturor acestor factori, luati la un loc, modelul de televizor LED Toshiba 32W1633DG iti va oferi o imagine cu adevarat superioara celei cu care esti obisnuit sa o vezi la un TV.

Tunerul digital este de tip DVB – T / C, existand varianta de intrare pentru antena. Normal, si acest televizor LED Toshiba 32W1633DG are un player multimedia integrat. Conexiunile se fac foarte usor, existand optiunea de intrare PC D – su 15 pini, o intrare USB, una video composite, o intrare Scart RGB, un minijack pentru casti, dar si doua porturi HDMI.

Alegand acest televizor LED Toshiba 32W1633DG, te vei bucura de tehnologia moderna, fara sa cheltuiesti multi bani pe aceasta investitie.