▷Review: LG OLED42C26LB, Televizor OLED, 4K, 105 cm – Pareri si Review

▷LG OLED42C26LB Televizor OLED ⭐ Review si Pareri
Televizor LG OLED OLED42C26LB

Product Name: LG OLED42C26LB

Product Description: LG OLED42C26LB este un televizor OLED cu diagonala de 105 cm si rezolutie 4K Ultra HD. Televizorul dispune de o gama variata de conectori si are o telecomanda smart.

Brand: LG

 • Design
  (4.9)
 • Imagine si sunet
  (4.8)
 • Conectori si telecomanda
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.7

Sumar

LG OLED42C26LB este un televizor lansat recent care are un design elegant si o gama variata de conectori. Calitatea exceptionala a imaginii, sunetul excelent si telecomanda smart sunt alte avantaje ale acestui televizor OLED produs de compania sud-coreeana LG.

Pros

+ design elegant;

+ imagine de calitate superioara;

+ contrast bun si culori vibrante;

+ sunet bun;

+ gama variata de conectori;

+ telecomanda magic remote.

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor;

– meniul este destul de aglomerat.

Televizoarele de ultima generatie asigura asigura o experienta de vizualizare completa, atat in ceea ce priveste imaginea cat si sunetul. Tehnologiile de ultima generatie dezvoltate de liderii din domeniu precum LG sau Samsung permit redarea cu fidelitate a imaginilor de calitate superioara, sau imbunatatirea prin upscaling a celor de o calitate mai redusa. Aceste televizoare pot fi utilizate si pentru gaming, chiar si pentru servicii de jocuri in cloud precum GeForce NOW. LG OLED42C26LB este un astfel de televizor premium, iar in continuare vom analiza cele mai importante specificatii ale acestui model.

Televizor LG OLED OLED42C26LB

LG OLED42C26LB – design si dimensiuni

LG OLED42C26LB este un televizor din gama 2022, care are un design premium, in concordanta cu specificatiile. Televizorul are o rama argintie foarte ingusta, care contribuie la eleganta designului. Cele doua suporturi au aceleasi finisaje cu rama si asigura o stabilitate buna, chiar si pe o comoda mai ingusta. Pentru montarea televizorului pe un perete aveti nevoie de un suport compatibil cu standardul VESA 300 x 200 cm.

Acest televizor are o diagonala de 105 cm, dimensiuni fara stand de 932 x 41.1 x 540 cm si o greutate de 9.8 Kg. Alte televizoare cu specificatii tehnice bune pe care le-am analizat sunt: Samsung 50BU8572 sau Samsung 50Q60B.

Imagine si sunet

LG OLED42C26LB are o rezolutie 4K Ultra HD (3840 x 2160 pixeli), care reda imagini de o calitate superioara, cu o profunzime naturala si culori vii si realiste. Procesorul α9 de generatia a 5-a cu AI, analizeaza imaginile si reda chiar si cele mai mici detalii. Contrastul este de asemenea foarte bun, profunzimea negrului fiind asigurata de pixelii auto-iluminati. In plus, noul sistem Dynamic Ton Mapping Pro preceseaza culorile pe 5000 de zone, imaginile avand culori mult mai intense. 

Procesorul α9 contribuie si la calitatea excelenta a sunetului, cele doua difuzoare de 20 W redand un sunet virtual de 7.1.2 canale. 

Sistem de operare si conectori

Sistemul de operare webOS asigura accesul facil la functiile smart, trecerea intre meniuri si aplicatii fiind destul de cursiva. Pe partea de conectivitate, pe langa Wi-Fi (standard 802/11 ac), Bluetooth (5.0) si NFC, televizorul dispune de 3 porturi USB, 4 porturi HDMI 2.1 si un slot pentru cardul CI+. Pentru streaming aveti la dispozitie aplicatii preinstalate precum Netflix, Amazon Prime, Disney+, HBO Max sau LG Channels. 

Televizorul poate fi utilizat si ca monitor de gaming, gratie timpului de raspus de 0.1 ms si a posibilitatii de redare 4K la 120 Hz. Mai mult, veti putea sa jucati si jocuri in cloud daca dispuneti de un cont GeForce NOW.

Telecomanda, consum si garantie

Telecomanda Magic Remote asigura un acces facil la programe si meniuri si dispune de butoane dedicate pentru aplicatiile de streaming. Consumul energetic este incadrat in clasa G (pe o scara de la A la G), fiind comparabil cu cel al altor modele de generatie noua. Garantia de care beneficiaza acest televizor este cea standard, de 24 de luni.

Puncte tari

+ design elegant;

+ imagine de calitate superioara;

+ contrast bun si culori vibrante;

+ sunet bun;

+ gama variata de conectori;

+ telecomanda magic remote.

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor;

– meniul este destul de aglomerat.

Concluzii

In concluzie, LG OLED42C26LB este un televizor lansat recent care are un design elegant si o gama variata de conectori. Calitatea exceptionala a imaginii, sunetul excelent si telecomanda smart sunt alte avantaje ale acestui televizor OLED produs de compania sud-coreeana LG.

button-3