Televizor Philips 24PFS5231/12 review

  • Imagine
    (4.5)
  • Sunet
    (4.3)
  • Pret
    (4.2)
4.3

» Profitati de reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Stock Busters de la eMag
Click aici pentru oferta

Philips 24PFS5231/12 este un televizor LED de 24 de inch care este si un combo: standul televizorului este si un difuzor cu Bluetooth. Desi de obicei combinatiile de produse nu sunt foarte reusite, pachetul oferit de modelul 24PFS5231 de la Philips este surprinzator de bun. Philips 24PFS5231 iese in evidenta din multitudinea de televizoare care se gasesc acum pe piata prin cuoarea alba mata si prin modelul suportului care este si difuzor Bluetooth. Suportul este robust si sutine televizorul fara ca acesta sa vibreze. Trebuie doar sa tineti cont ca avand acest tip de suport, nu veti putea monta televizorul pe perete. Telecomanda este de asemenea alba pentru a se asorta cu televizorul si are o dimensiune medie asftel incat poate confortabil in mana.

Televizor LED Philips 24PFS5231 12

Design unic

Ecranul televizorului  Philips 24PFS5231 are 24 de inch si suporta o rezolutie Full HD, in timp ce standul speaker are o putere de 16W – o putere audio mai mult decat suficienta dimensiunile acestui televizor. Conexiunea include pe langa mufele standard si doua porturi HDMI, o conexiune D-Sub VGA PC, o mufa jack si un port USB.

Un minus al acestui model este lipsa conexiunii Wi-Fi, ceea ce inseamna ca nu va puteti conecta la reteaua de internet si sa accesati programele video online. Desi nu are o conexiune la internet, Philips 24PFS5231 are Bluetooth, astfel incat veti putea asculta muzica de pe orice telefon, tableta sau laptop avand posibilitatea de a folosi difuzorul fara sa aveti ecranul de la televizor pornit.

Cititi si: alte reviewuri de televizoare

Telecomanda Philips 24PFS5231 12

Boxa cu bluetooth

Nefiind un model care face parte din gama de top Philips, modelul 24PFS5231 nu are un meniu complicat. Ar trebui totusi sa tineti cont de unele recomandari: opriti toate sistemele de reducere a zgomotului de imagine atunci cand va uitati la canale HD. Setati functia de intensificare a culorii la medium sau joasa si setati contrastul la cel mult 87 pentru a limita zgomotul de imagine. Daca folositi televizorul ca monitor pentru jocuri, puteti porni setarea “Jocuri”.

Philips 24PFS5231 are o serie de setari predefinite pe care le puteti ajusta cand va uitati la diferite programe TV. Pentru filme setarea predefinita vi se poate parea prea intunecata si puteti schimba pe Standard.

Calitatea imaginii oferite de Philips 24PFS5231 depaseste aproape orice model din gama televizoarelor LED. Culorile sunt naturale, atat timp cat nu folositi functia de intensificare a culorilor, chiar si in modul HD. Imaginile sunt pline de dinamism si sunt redate in detaliu si cu un nivel bun de claritate. Contrastul puternic si reflectiile minime va vor face sa va bucurati de programele dumneavoastra favorite.

Sistemul de boxe neobisnuit al modeului Philips 24PFS5231 poate reda mai mult volum si bas, si are o claritate mai mare a vocilor si tonurilor decat majoritatea televizoarelor din aceasta gama. Sunetul este curat, coerent si fara distorsiuni avand putere pentru a se face auzit chiar si in camere foarte mari. Pasionatii de jocuri se vor bucura sa auda ca Philips 24PFS5231 are un lag mediu de doar 26 ms atunci cand se foloseste modul Jocuri.

Puncte tari

+ imagine clara

+ sunet excelent

+ boxe cu bluetooth

+ design modern

Puncte slabe

– are un pret ridicat

– nu se poate monta pe perete

Concluzii

In concluzie Philips 24PFS5231 este unul dintre cele mai convingatoare televizoare cu ecran mic de pe piata. Putine modele pot oferi o calitate a imaginii si a sunetului comparabila cu cea oferita de acest model. Spre deosebire de alte produse combi, Philips nu a facut rabat nici de la calitatea televizorului, nici de la cea a difuzorului, fiind deci un model reusit.