Televizor QLED Smart Samsung 49Q6FN review

Samsung 49Q6FN
  • Design
    (5)
  • Imagine si sunet
    (5)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.8

Sumar

Samsung 49Q6FN este un smart TV de ultima generatie cu un design exclusivist si cu o calitate exceptionala a imaginilor. Sunetul puternic, functiile smart si telecomanda cu functie de comanda vocala care poate controla mai multe dispozitive fac din acest televizor produs de Samsug una din cele mai bune alegeri pe care le puteti face.

Televizoarele de noua generatie au un design minimalist care permite integrarea facila in livinguri si dormitoare cu amenajari contemporane sau moderne. Pe langa designul elegant, modelele premium ofera o calitate incredibila a imaginilor si un sunet puternic care contribuie la crearea unei atmonsfere de vizualizare foarte buna. In plus, functiile smart si tehnologiile moderne permit accesarea diferitelor platforme de streaming dar si partajarea continutului cu alte dispozitive din casa. In continuare va vom prezenta un astfel de televizor cu specificatii excelente care este produs de compania sud-coreeana Samsung.

Televizor smart QLED Samsung 49Q6FN

Televizor premium din gama 2018

Samsung 49Q6FN este un televizor QLED smart de noua generatie cu un design elegant cu o rama argintie foarte ingusta. Cele doua suporturi arcuite au aceeasi nuanta cu rama si contribuie la designul elegant al televizorului insa sunt folosite si pentru mascarea cablurilor pentru un decor mai ingrijit. Televizorul se va putea monta si pe un perete, cu ajutorul unui suport compatibil cu standardul VESA 200 x 200 mm, iar utilizand modul Ambient veti putea aplica un fundal interactiv care sa se potriveasca cu decorul.

Sunet si imagini exceptionale

Samsung 49Q6FN are un display cu diagonala de 123 cm care foloseste tehnologia Quantum Dots cu o rezistenta mai buna in timp si care utilizeaza peste un miliard de nuante de culoare, contrastul fiind cu adevarat impresionant. Display-ul are o rezolutie 4K Ultra HD cu detalii excelente chiar si in scenele mai intunecate gratie spectrului extins de luminozitate si contrast Q HDR 1000. Calitatea imaginilor este asigurata de motorul Q Engine iar sunetul stereo de 40 W utilizeaza caracteristici superioare pentru eliminarea distorsiunilor si un plus de claritate. Daca doriti, veti putea sa redati melodiile preferate de pe alte dispozitive conectate prin Bluetooth.

Vedeti si: alte reviewuri de televizoare

Samsung 49Q6FN

Functii smart usor de accesat

Sistemul de operare Tizen ofera o navigare facila intre meniuri si functii iar optiunea Smart Things permite interactiunea si monitorizarea celorlaltor dispozitive smart din casa. Pe fundalul televizorului veti putea sa primiti diferite infromatii utile precum stiri, temperatura sau vreme sau veti putea afisa fotografiile pe care le-ati facut in vacanta cu telefonul mobil. Broweserul permite navigarea pe internet iar accesarea platformelor de streaming precum Netflix, Amazon Prime sau HBO GO este de asemenea foarte simpla.

Optiunile de conectivitate includ 4 porturi HDMI si 2 porturi USB dar si un slot pentru cardul CI+ care poate inlocui receiverul furnizorului de cablu. In plus, functia monitor si aplicatia Steam Link va permite sa va bucurati de cele mai noi jocuri la o rezolutie 4K.

Telecomanda cu meniu intuitiv

Telecomanda are o forma ergonomica si un meniu mai deosebit cu care insa va veti obisnui foarte usor. Functia de autodetectie a telecomezii permite controlarea altor dispozitive din camera iar optiunea de comada vocala va permite schimbarea facila a canalelor sau deschiderea unor aplicatii.

https://www.youtube.com/watch?v=myp6eo6DNa4

Puncte tari

+ design minimalist elegant

+ calitate exceptionala a imaginilor

+ rezolutie 4K Ultra HD

+ mod ambient

+ functii smart usor de accesat

+ optiuni bune de conectivitate

+ telecomanda cu optiune de comanda vocala

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, Samsung 49Q6FN este un smart TV de ultima generatie cu un design exclusivist si cu o calitate exceptionala a imaginilor. Sunetul puternic, functiile smart si telecomanda cu functie de comanda vocala care poate controla mai multe dispozitive fac din acest televizor produs de Samsug una din cele mai bune alegeri pe care le puteti face.

Manual televizor QLED Smart Samsung 49Q6FN