Televizor Samsung UE32T5372 review

🥇 Samsung UE32T5372 - Full HD, Smart, sistem de operare Tizen, Clasa A+
  • Design
    (4.6)
  • Imagine si sunet
    (4.5)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.5

Sumar

Samsung UE32T5372 este un televizor Full HD cu design elegant si o calitate buna a imaginii. Sistemul de operare Tizen, consumul redus de energie si raportul bun intre calitate si pret fac din acest televizor o alegere buna pentru pentru orice dormitor. 

Televizoarele cu diagonala de 80 cm sunt achizitionate in general pentru dormitoare sau camerele copiilor, in care distanta dintre privitor si ecran este mai mica de 3 metri. Un astfel de televizor de generatie noua va avea un design modern, o calitate buna a imaginii si a sunetului si functii smart care permit conectarea la diferite platforme de streaming precum Amazon Prime, HBO GO sau Netflix. O gama variata de conectori, optiunile de partajare a continutului de pe alte disoizitive sau o telecomanda cu meniu intuitiv sunt alte aspecte care pot sa faca diferente dintre un televizor mediocru si unul bun. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de televizor de generatie noua care este produs de compania sud-coreeana Samsung.

Televizor din gama 2020

Samsung UE32T5372 este un televizor lansat in acest an cu un design minimalist cu rama ingusta de culoare gri. Cele doua suporturi arcuite contribuie la designul elegant al televizorului si permit amplasarea acestuia pe o comoda mai ingusta. In cazul in care optati pentru montarea televizorului pe un perete, va trebui sa folositi un suport compatibil cu standardul VESA 100 x 100 mm. Acest model are dimensiuni fara stand de 737.4 x 438 x 71.1 mm, o greutate de 4 Kg si o diagonala de 80 cm. 

Imagine Full HD 

Samsung UE32T5372 are un display Full HD (1920 x 1080) care reda imagini de calitate buna gratie tehnologiilor moderne precum Ultra Clean View care reduce distorsiunile sau Constrast Enhancer care aplifica contrastul si da impresia unei profunzimi pentru fiecare cadru. Cele doua difuzore cu putere de 10 W asigura un nivel optim al sunetului, completand astfel experienta de vizualizare. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri de televizoare

Samsung UE32T5372

Functii smart utile

Sistemul de operare Tizen permite navigarea fara intreruperi intre meniuri si aplicatii, putand sa va conectati rapid la platformele preferate de streaming precum Netflix, HBO GO sau You Tube. Pe langa conexiunea Wi-Fi, aveti la dispozitie 1 port USB, 2 porturi HDMI si un slot pentru cardul CI+ care poate inlocui mediabox-ul furnizorului de cablu. Telecomanda ergonomica permite controlarea facila a televizorului, existand si butoane dedicate pentru platformele de streaming. Consumul energetic anual estimat de producator la 46 kWh, ceea ce il incadreaza in clasa de eficienta A+.

Puncte tari

+ design minimalist

+ tehnologii moderne

+ sistem de operare Tizen

+ imagine si sunet de calitate

+ eficienta energetica A+

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– numar redus de conectori

Concluzii

In concluzie, Samsung UE32T5372 este un televizor Full HD cu design elegant si o calitate buna a imaginii. Sistemul de operare Tizen, consumul redus de energie si raportul bun intre calitate si pret fac din acest televizor o alegere buna pentru pentru orice dormitor. 

Manual de utilizare Samsung UE32T5372