Televizor smart 4K LG 50UN70003LA pareri si review

LG 50UN70003LA - 127 cm, 4K Ultra, HD, Web OS, 10W, procesor Quad Core,
LG 50UN70003LA

Product Name: LG 50UN70003LA

Product Description: LG 50UN70003LA este un smart TV din gama 2020 care are o diagonala de 127 cm si o rezolutie 4K Ultra HD. Televizorul are un sistem de operare web OS, de un procesor quad core si de 2 difuzoare cu putere de 10 W.

  • Design
    (4.7)
  • Imagine si sunet
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.6

Sumar

LG 50UN70003LA este un smart TV de generatie noua cu design elegant si rezolutie 4K Ultra HD. Calitate superioara a imaginii, functiile smart si gama variata de conectori fac din acest televizor o alegere excelenta pentru incaperile cu dimensiuni medii spre mari. 

Pros

+ design elegant

+ rezolutie 4K Ultra HD

+ imagine de calitate excelenta

+ procesor quad core

+ sistem de operare web os

+ pret redus in aceasta perioada

Cons

– telecomanda cu format clasic

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Pretul televizoarelor smart a scazut in ultimii ani, cu un buget de 2000 de lei putand sa achizitionati chiar si un model cu diagonala de 139 cm. Cele mai noi modele de televizoare smart au un design minimalist cu rama ingusta, care permite integrarea facila in dormitoare sau livinguri cu amenajare moderna. In plus, rezolutia 4K si optiunea de upscaling permit redarea unor imagini de calitate superioara, in culori vibrante si cu un contrast bun. Un astfel de televizor de generatie noua este si modelul produs de LG ale carui caracteristici principale le veti gasi in cele ce urmeaza.

LG 50UN70003LA

Televizor smart din gama 2020

LG 50UN70003LA este un smart TV lansat in acest an care are un design modern cu rama ingusta argintie. Cele doua suporturi arcuite permit amplasarea televizorului pe o comoda mai ingusta insa contribuie si la designul modern al televizorului. In cazul in care optati pentru montarea televizorului pe un perete, veti avea nevoie de un suport compatibil cu standardul VESA 200 x 200 mm. Dimensiunile fara stand ale televizorului sunt de 1130 x 77.7 x 666 mm iar diagonala este de 127 cm, fiind potrivit pentru instalarea intr-o camera in care distanta dintre privitor si ecran sa fie de cel putin 3 metri. 

Rezolutie 4K Ultra HD

LG 50UN70003LA are un display cu rezolutie 4K Ultra HD (3840 x 2160 pixeli) care reda o imagine plina de realism, in culori vii si un contrast vibrant. Procesorul Quad Core 4K asigura upscalingul imaginilor de o calitate mai slaba pana la o calitate cat mai aproape de 4K, reducand zgomotul si amplificand culorile. Mai mult unghiul larg de vizualizare asigura o vizibilitate buna indiferent de unghiul din care priviti. Nivelul sunetului asigurat de cele doua difuzoare cu putere de 10W este unul destul de bun, completand astfel experienta de vizualizare. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la televizoare

Televizor smart LG 50UN70003LA

Gama variata de conexiuni

Sistemul de operare webOS asigura transferul rapid intre meniuri si optiuni dar si accesarea facila a aplicatiilor de streaming precum Netflix, HBO Go sau YouTube. In ceea ce priveste conexiunile, pe langa Wi-Fi si Bluetooth aveti la dispozitie 3 porturi HDMI, 2 porturi USB si un slot pentru cardul CI+ care poate inlocui mediaboxul furnizorului de cablu. Telecomanda cu format clasic are butoane speciale pentru Netflix si Amazon Prime insa pentru a accesa cu usurinta functiile smart va trebui sa achizitionati separat telecomanda LG Magic remonte. Consumul energetic aal televizorului este incadrat in clasa A, cei 136 kWh consumati anual avand un cost lunar de aproximativ de 7 lei.

Puncte tari

+ design elegant

+ rezolutie 4K Ultra HD

+ imagine de calitate excelenta

+ procesor quad core

+ sistem de operare webOS

+ pret redus in aceasta perioada

Puncte slabe

– telecomanda cu format clasic

Concluzii

In concluzie, LG 50UN70003LA este un smart TV de generatie noua cu design elegant si rezolutie 4K Ultra HD. Calitate superioara a imaginii, functiile smart si gama variata de conectori fac din acest televizor o alegere excelenta pentru incaperile cu dimensiuni medii spre mari. 

Manual de utilizare LG 50UN70003LA