Televizor Smart 4K Samsung UE43TU8072UXXH pareri si review

🥇 Samsung UE43TU8072UXXH - 108 cm, 4K Ultra HD, quad-core, Tizen, telecomanda smart
Televizor 4K Samsung UE43TU8072UXXH

Product Name: Samsung UE43TU8072UXXH

Product Description: Samsung UE43TU8072UXXH este un smart TV din gama 2020 cu diagonala de 108 cm si rezolutie 4K. Televizorul dispune de un procesor quad core, de sistem de operare Tizen si utilizeaza tehnologii moderne precum HDR10+, PurColor, Local Dimming sau Dolby Digital Plus.

Brand: Samsung

  • Design
  • Imagine si sunet
  • Calitate/Pret
4.7

Sumar

Samsung UE43TU8072UXXH este un smart TV de generatie noua cu design elegant si imagine de calitate superioara. Telecomanda smart, sunetul clar si tehnologiile moderne sunt alte atuuri ale acestui televizor smart produs de Samsung.  

Pros

+ design elegant

+ rezolutie 4K

+ tehnologii moderne

+ sunet de calitate

+ sistem de operare Tizen

+ telecomanda smart

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor

» Nu ratati reducerile de pana la 70% la produsele din campania Outlet de la eMag
Click aici pentru oferta

Televizoarele smart reprezina adevarate centre de activitati ce fi utilizate atat pentru streaming de pe diferite platforme, ca monitor pentru console sau chiar pentru navigarea pe internet. Alegerea televizorului va trebui sa fie facuta in primul rand in functie de diagonala, care va trebui sa tina cont de distanta dintre privitor si ecran. Apoi, in functie de bugetul disponibil veti putea alege un model elegant cu specificatii tehnice foarte bune sau unul cu design simplu si functii de baza. In cele ce urmeaza va vom prezenta un televizor smart lansat in acest an care este produs de compania sud-coreeana Samsung. 

Televizor 4K Samsung UE43TU8072UXXH

Televizor cu diagonala de 108 cm

Samsung UE43TU8072UXXH este un smart TV din gama 2020 cu design minimalist si rama ingusta de culoare neagra. Televizorul poate fi montat pe un perete utilizand un suport compatibil cu standardul VESA 200 x 200 mm sau poate fi amplasat pe o comoda mai ingusta gratie celor doua suporturi arcuite. Acest model are o diagonala de 108 cm si dimensiuni fara stand de 963.9 x 558.9 x 59.6 mm, fiind potrivit pentru orice camera in care distanta dintre ecran si canapea sau pat este de cel purin 3 metri. 

Rezolutie 4K Ultra HD

Samsung UE43TU8072UXXH are un display cu rezolutie 4K (3840 x 2160 pixeli) care ofera imagini clare, in culori naturale si cu un contrast bun gratie tehnologiilor HDR10+ sau HLG. La calitatea foarte buna a imaginilor contribuie si procesorul quad-core de generatie noua ori tehnologiile Local Dimming (schimba luminozitatea doar a unei parti a ecranului) sau PurColor (adauga pixeli in degradeu pentru a face trecerea de la o culoare la alta). Cele doua difuzoare cu putere de 20 W si tehnologia Dolby Digital Plus ofera un sunet de calitate, fara distorsiuni. 

» Nu ratati reducerile de pana 50% la produsele din campania Oferte de vara de la Altex
Click aici pentru oferta

⇒ Vedeti si: alte reviewuri de televizoare

Samsung UE43TU8072UXXH

Gama variata de conectori

Sistemul de operare Tizen are o interfata prietenoasa, asigurand transferul facil intre diferite meniuri si aplicatii preinstalate precum Netflix, YouTube sau HBO Go. Optiunile de conectivitate includ pe langa Wi-Fi si Bluetooth, 3 porturi HDMI, 2 porturi USB si un slot pentru cardul CI+. Telecomanda ergonomica permite accesarea facila a functiilor smart, are butoane dedicate pentru aplicatiile de streaming si permite controlarea televizorului cu ajutorul unui asistent vocal inteligent. 

Puncte tari

+ design elegant

+ rezolutie 4K

+ tehnologii moderne

+ sunet de calitate

+ sistem de operare Tizen

+ telecomanda smart

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, Samsung UE43TU8072UXXH este un smart TV de generatie noua cu design elegant si imagini de calitate superioara. Telecomanda smart, sunetul clar si tehnologiile moderne sunt alte atuuri ale acestui televizor smart produs de Samsung.  

Tags: