Samsung 50BU8572, Televizor 4K Ulta HD, 125 cm – Pareri si Review

▷Samsung 50BU8572 Televizor Smart 4K Ultra HD ⭐ Pareri si Review
Televizor smart Samsung 50BU8572

Product Name: Samsung 50BU8572

Product Description: Samsung 50BU8572 este un smart TV cu diagonala de 125 cm si rezolutie 4K Ultra HD. Televizorul dispune de o telecomanda smart si utilizeaza cele mai noi tehnologii dezvoltate de Samsung.

Brand: Samsung

 • Design
  (4.9)
 • Imagine si sunet
  (4.6)
 • Tehnologii si telecomanda
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.7

Sumar

Samsung 50BU8572 este un smart TV cu design minimalist si calitate excelenta a imaginii. Tehnologiile moderne, gama variata de conectori si  telecomanda smart sunt alte atuuri ale acestui televizor produs de compania sud-coreeana Samsung.

Pros

+ design minimalist;

+ calitate excelenta a imaginii;

+ procesor Crystal 4K;

+ tehnologii moderne;

+ gama variata de conectori;

+ telecomanda smart.

Cons

– pretul este destul de mare;

– sunetul nu se ridica la calitatea imaginii.

» Nu ratati reducerile de pana la 40% la produsele din campania
Crazy Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Televizoarele produse de compania sud-coreeana Samsugn sunt cele mai populare de pe piata, gratie raportului bun dintre calitate si pret. Cele mai noi modele de televizoare lansate de Samsung dispun de un design modern si utilizeaza tehnologii de ultima generatie pentru redarea unor imagini de calitate si a unui sunet clar. Controlul televizoarelor se poate face atat prin intermediul telecomenzii ergohomice, cat si volcal sau prin intermediul aplicatiei SmartThings. Samsung 50BU8572 este un astfel de televizor lansat recent iar in continuare vom analiza cele mai importante specificatii tehnice ale acestui model.

Televizor smart Samsung 50BU8572

Samsung QLED 55Q95T – design, rezolutie si dimensiuni

Samsung 50BU8572 este un smart TV din gama 2022 cu design modern, si rama foarte ingusta de culoare neagra. La eleganta designului contribuie si suportul arcuit care permite amplasarea televizorului si pe o comoda mai ingusta. In cazul in care doriti montarea televizorului pe un perete, veti avea nevoie de un suport compatibil cu standarul VESA 200 x 200. Acest model are un profil AirSlim, fiind unul din cele mai subtiri modele disponibile pe piata.

Televizorul are dimensiuni fara stand de 111.91 x 2.57 x 64.5 cm si o diagonala de 125 cm, fiind potrivit pentru incaperile in care distanta intre privitor si ecran este de cel putin doi metri. Alte televizoare performante pe care le-am analizat recent sunt: Samsung 50Q80A sau Samsung 50Q60B.

Imagine si sunet

Samsung 50BU8572

Samsung 50BU8572 are o rezolutie 4K Ultra GD (3840 x 2160 pixeli) si ofera imagini de calitate superioara gratie procesorului Crystal 4K, care asigura si upscaling. In plus, acest model dispune si de mai multe tehnologii dezvoltate de Samsung precum:

 • Dynamic Crystal Color – asigura redarea unor imagini realiste cu un miliard de nunate de culoare;
 • Contrast Enhancer – ajusteaza dinamic contrastul oferind profunzime si detalii fiecarui cadru;
 • Motion Xcelerator – compenseaza automat cadrele in miscare pentru redarea unor imagini clare.

Sunetul oferite de cele doua difuzoare cu putere de 20 W, nu se ridica la calitatea imaginii, insa este imbunatatit de tehnologiile Object Tracking Sound (OTS) si Q-Symphony.

Sistem de operare si conectivitate

Televizor Samsung 50BU8572

Sistemul de operare Tizen asigura accesarea facila a functiilor smart si trecerea fluida intre meniuri. Pe langa conectivitatea Wi-Fi si Bluetooth televizorul dispune si de 3 porturi HDMI, 2 porturi USB si un slot pentru cardul CI+. Pentru pasionatii de gaming, exista modul Auto Low Latency Mode care optimizeaza optimizeaza ecranul si reduce lag-ul. Eficienta energetica este incadrata in clasa G, consumul fiind de 0.11 kWh pe ora in modul HDR.

Telecomanda, control vocal si garantie

Telecomanda are dimensiuni compacte si dispune de butoane dedicate pentru aplicatiile de streaming (Netflix, Prime Vide si Rakuten TV). Cu ajutorul telecomenzii puteti utiliza si controlul vocal prin intermediul asistentului virtual Bixby. Mai mult, telecomanda dispune de un panou solar, astfel ca nu veti mai avea nevoie de baterii. Prin intermediul aplicatiei SmartThings veti putea sa conectati televizorul la celelalte dispozitive smart din casa. Garantia de care beneficiaza acest model este cea standard, de 24 de luni.

Puncte tari

+ design minimalist;

+ calitate excelenta a imaginii;

+ procesor Crystal 4K;

+ tehnologii moderne;

+ gama variata de conectori;

+ telecomanda smart.

Puncte slabe

– pretul este destul de mare;

– sunetul nu se ridica la calitatea imaginii.

Concluzii

In concluzie, Samsung 50BU8572 este un smart TV cu design minimalist si calitate excelenta a imaginii. Tehnologiile moderne, gama variata de conectori si  telecomanda smart sunt alte atuuri ale acestui televizor produs de compania sud-coreeana Samsung. 

button-3