Televizor Smart Android LED Sony BRAVIA 43XF7596 review

Sony BRAVIA 43XF7596
  • Design
    (4.8)
  • Imagine si sunet
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.6

Sumar

Sony BRAVIA 43XF7596  este un televizor smart de ultima generatie cu design premium si rezolutie 4K Ultra HD. Sistemul de operare Android TV, sunetul bun, optiunea de cautare vocala sau telecomanda ergonomica sunt alte avantaje ale acestui foarte bun smart TV produs de Sony.

Alegerea unui televizor pentru livingroom va trebui sa tina cont atat de designul acestuia dar si de calitatea imaginilor si a sunetului. Daca doriti sa va bucurati de o experienta completa de vizualizare va trebui sa optati pentru un model cu rezolutie 4K care sa apartina unui brand cu renume precum Sony, Samsung sau LG. Un astfel de televizor smart va avea diferite aplicatii care va vor permite sa va conectati la platforme de streaming online precum Netflix, YouTube, HBO GO sau Amazon Prime dar si sa navigati pe internet sau sa partajati continutul cu alte dispozitive mobile. In cele ce urmeaza va vom prezenta un televizor cu specificatii excelente care este produs de compania japoneza Sony.

Televizor smart LED Android Sony BRAVIA 43XF7596

Televizor cu design premium

Sony BRAVIA 43XF7596 este un smart TV din gama 2018 cu design premium cu rama ingusta si finisaje metalizate. Cele doua suporturi argintii au o forma interesanta care contribuie la eleganta designului insa se pot utiliza si pentru mascarea cablurilor din spatele televizorului. Daca veti dori sa montati televizorul pe un perete, veti avea nevoie de un suport compatibil cu standardul VESA 100 x 200 mm. Acest model are dimensiuni fara stand de 97 x 57.1 x 5.8 cm si o diagonala de 108 cm, incadrandu-se foarte usor in orice living sau dormitor cu amenajare moderna sau minimalista.

Rezolutie 4K Ultra HD

Sony BRAVIA 43XF7596 are un display cu rezolutie 4K Ultra HD (3840 x 2160 pixeli) care reda imagini de o calitate exceptionala, cu detalii excelente si un contrast foarte bun. Procesorul 4K X-Reality Pro analizeaza si imbunatateste fiecare scena, care va fi redata in culori realiste dar si cu un grad perfect de saturatie si luminozitate. Sistemul de sunet cu doua difuzoare stereo de 10 W foloseste de asemenea mai multe tehnologii moderne precum ClearAudio+ sau AutoSurround pentru o redare clara a dialogurilor dar si a muzicii. Pentru o experienta similara cu cele din cinematograf veti avea totusi nevoie de un soundbar performant, care se va putea pune in partea din fata a televizorului.

Vedeti si: alte reviewuri de televizoare

Sony BRAVIA 43XF7596

Sistem de operare Android TV

Sistemul de operare Android TV este intuitiv si usor de folosit, atat in ceea ce priveste navigarea pe internet cat si pentru conectarea la cele mai importante platforme de streaming. In plus, acest model are integrat dispozitivul Chrome Cast produs de Google, care permite partajarea de pe smartphone a pozelor, videoclipurilor sau aplicatiilor preferate. Pentru instalarea unor aplicatii noi, speciale pentru televizoarele cu ecran mare, aveti la dispozitie magazinul Google Play Store. Optiunile de conectivitate includ 4 porturi HDMI, 3 porturi USB, o iesire audio digitala si un slot pentru cardul CI+ pe langa reteaua wi-fi, lan sau optiunea de conectare prin bluetooth.

Meniu intuitiv

Meniul in limba romana este usor de configurat, navigarea intre programe si meniuri facandu-se rapid, fara blocari sau intarzieri. Telecomanda are o forma ergonomica si butoane dedicate pentru functiile smart si pentru magazinul Google Play sau pentru aplicatia Netflix. In plus, exista si un buton care permite cautarea vocala a programelor favorite sau pentru utilizarea motorului de cautare Google.

Puncte tari

+ design premium

+ rezolutie 4K Ultra HD

+ imagini clare, in culori naturale si cu detalii excelente

+ sunet bun

+ sistem de operare Android TV

+ optiuni excelente de conectivitate

+ cautare vocala

+ telecomanda ergonomica

Puncte slabe

– pretul intreg este destul de mare

Concluzii

In concluzie, Sony BRAVIA 43XF7596  este un televizor smart de ultima generatie cu design premium si rezolutie 4K Ultra HD. Sistemul de operare Android TV, sunetul bun, optiunea de cautare vocala sau telecomanda ergonomica sunt alte avantaje ale acestui foarte bun smart TV produs de Sony.

Manual Sony BRAVIA 43XF7596