Televizor Smart Android LED Sony BRAVIA 49XF8096 review

Sony BRAVIA 49XF8096
  • Design
    (4.8)
  • Imagine si sunet
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.7

Sumar

Sony BRAVIA 49XF8096 este un smart TV de ultima generatie, cu un design elegant si o calitate excelenta a imaginilor. Functiile smart, telecomanda ergonomica si pretul redus la care il puteti achizitiona in aceasta perioada sunt alte avantaje ale acestui smart TV produs de Sony. 

» Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Oferta de televizoare cu diagonala de cel putin 108 cm este foarte variata, insa daca va doriti o imagine de calitate superioara si un sunet bun va trebui sa alegeti un model produs de Sony, Samsung sau LG. Cele mai noi modele din portofoliul acestor producatori utilizeaza motoare de procesare a imaginilor si tehnologii inovative care contribuie la crearea unei experiente complete de vizualizare. In plus, aveti la dispozitie si diferite functii smart care va vor permite sa vedeti filme, seriale sau documentare disponibile la diferite platforme de streaming precum Nteflix,  HBO GO sau Amazon Prime. In continuare va vom prezenta un astfel de televizor produs de Sony care beneficiaza de o reducere substantiala in perioada urmatoare.

Televizor Smart Android LED Sony BRAVIA 49XF8096

Televizor smart elegant

Sony BRAVIA 49XF8096 este un smart TV din gama 2018 cu design minimalist si rama ingusta. Suportul arcuit cu finisaje metalizate contribuie la designul modern al televizorului insa permite si amplasarea acestuia pe o comoda mai mica. In cazul in care optati pentru montarea televizorului pe un perete din livingroom sau dormitor, veti avea nevoie de un suport compatibil cu standardul VESA 200 x 200 mm. Acest model are dimensiuni fara stand de 109.6 x 64 x 5.71 cm fiind potrivit pentru camerele in care distanta dintre privitor si ecran este de aproximativ 3 metri.

Rezolutie 4K Ultra HD

Sony BRAVIA 49XF8096 are un display cu diagonala de 123.2 cm cu o rezolutie 4K Ultra HD care reda imagini de o claritate remarcabila, in culori realiste si cu un grad excelent de saturatie si luminozitate. Afisajul Triluminos utilizeaza o cromatica larga pentru redarea fidela  luminilor iar cipul X-Reality face conversia imaginilor la o calitate apropiata de cea 4K. Sistemul de sunet stereo de 20 W utilizeaza numeroase tehnlogii precum Cealr Phase, Clear Audop+ sau Advanced Auto Volume, contribuind la crearea unei experiente complete de vizualizare.

Sistem de operare Android

Sistemul de operare Android 7.0 are mici intarzieri la incarcare insa ofera un acces facil la aplicatiile de streaming precum Netflix sau HBO GO dar si la magazinul Google Play. Pe partea de conectivitate aveti la dispozitie, pe langa conexiunea wi-fi, nu mai putin de 4 porturi HDMI si 3 porturi USB, o iesire audio digitala sau un slot pentru cardul CI+. Player-ul multimedia integrat permite vizualizarea de filme si seriale de pe stick-uri USB sau hard disk-uri externe iar functia monitor ofera posibilitatea conectarii consolelor pentru a va bucura de cele mai noi jocuri.

Vedeti si: alte reviewuri de televizoare

Telecomanda Sony BRAVIA 49XF8096

Meniu intuitiv si telecomanda ergonomica

Meniul in limba romana este intuitiv si usor de configurat, navigarea intre canale si meniuri facandu-se rapid, fara laguri. Telecomanda are o forma ergonomica, butoane cu apasare usoara si o functie de comanda vocala care ofera acces instantaneu la aplicatii sau programe. In plus dispune si de butoane dedicate pentru Netflix sau magazinul Google Play.

Puncte tari

+ design elegant

+ rezolutie 4K Ultra HD

+ redarea fidela a culorilor

+ optiuni bune de conectivitate

+ sistem de operare Android

+ raport bun calitate/pret

Puncte slabe

– sistemul de operare are mici intarzieri

Concluzii

In concluzie, Sony BRAVIA 49XF8096 este un smart TV de ultima generatie, cu un design elegant si o calitate excelenta a imaginilor. Functiile smart, telecomanda ergonomica si pretul redus la care il puteti achizitiona in aceasta perioada sunt alte avantaje ale acestui smart TV produs de Sony.

Manual Sony BRAVIA 49XF8096