▷Review: Horizon LED 43HL7539U/C, Televizor Smart, 108 cm, 4K – Pareri

▷Horizon LED 43HL7539U/C Televizor 4K ⭐ Review si Pareri
Horizon LED 43HL7539U C

Product Name: Horizon LED 43HL7539U/C

Product Description: Horizon LED 43HL7539U/C este un televizor cu diagonala de 108 cm si rezolutie 4K Ultra HD. Televizorul dispune de o telecomanda clasica si are o eficienta energetica incadrata in clasa F.

Brand: Horizon

 • Design
  (4.2)
 • Imagine si sunet
  (4)
 • Conectori si telecomanda
  (3.5)
 • Calitate/Pret
  (4)
3.9

Sumar

Horizon LED 43HL7539U/C este un televizor smart cu design clasic si rezolutie 4K Ultra HD. Calitatea buna a imaginii, conectorii disponbili si pretul accesibil sunt alte atuuri ale acestui televizor produs de Horizon.

Pros

+ rezolutie 4K Ultra HD; + imagine de calitate buna; + gama variata de conectori; + sunet rezonabil; + pret accesibil.

Cons

– conexiunea Wi-Fi nu este foarte stabila; – telecomanda clasica.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Televizoarele de generatie noua au in general preturi ridicate, insa exista si modele care pot fi achizitionate la preturi mai accesibile. Aceste modele nu utilizeaza cele mai noi tehnologii, insa dispun de o calitate buna a imaginii si de un sunet decent. In plus, functiile smart permit vizualizarea celor mai noi filme, seriale sau podcasturi pe platformele de streaming. Televizor Horizon LED 43HL7539U/C este un astfel de televizor cu un pret mai redus, iar in continuare vom analiza specificatiile importante ale acestui model. 

Horizon LED 43HL7539U C

Televizor Horizon LED 43HL7539U/C -design, diagonala si dimensiuni

Televizorul Televizor Horizon LED 43HL7539U/C are un design simplu, cu o rama ingusta de culoare neagra. Cele doua suporturi au aceeasi culoare si permit amplasarea televizorului chiar si pe o comoda mai ingusta. In cazul in care doriti sa montati televizorul pe un perete, veti avea nevoie de un suport compatibil cu standardul VESA 100 x 100. Acest model are o diagonala de 108 cm, fiind potrivit pentru camerele unde distanta dintre privitor si ecran nu este foarte mare.

Dimensiunile televizorului fara stand sunt de 97.2 x 56.7 x 8.4 cm iar greutatea este de 11 Kg. Alte televizoare pe care le-am analizat recent sunt: LG OLED42C26LB sau Samsung 50BU8572.

Imagine si sunet

Televizor smart Horizon LED 43HL7539U/C

Televizor Horizon LED 43HL7539U/C are un display cu rezolutie 4K Ultra HD (3840 x 2160 pixeli), care asigura redarea unor imagini de calitate buna, cu detalii in profunzime si culori realiste. Functia Micro Dimming asigura procesarea imaginilor afisate, modificand contrastul pe unele zone ale ecranului. Cele doua difuzoare cu putere de 16 W redau un sunet destul de bun, fara zgomot si distorsiuni, chiar si la un nivel mai mare al volumului.

Sistem de operare si conectori

Sistemul de operare Linux asigura un transfer facil intre meniuri si aplicatii, insa conexiunea Wi-Fi nu este foarte stabila. Pe langa conexiunile Wi-Fi si Bluetooth mai exista un port USB 2.0, doua porturi HDMI 2.1 si un slot pentru cardul CI+, care poate inlocui mediaboxul companiei de cablu. Eficienta energetica este incadrata in clasa F, consumul energetic fiind mai redus in comparatie cu cel al altor modele de generatie mai veche.

Telecomanda si garantie

Telecomanda Horizon LED 43HL7539U/C

Telecomanda are un design clasic, insa dispune de butoane dedicate pentru Netflix, YouTube, Amazon Prime, Rakouten sau Twitch. In plus, daca dispuneti de un sistem Google Nest, veti putea sa controlati televizorul cu ajutorul asistentilor vocali. Garantia de care beneficiaza acest televizor, este cea standard, de 24 de luni.

Puncte tari

+ rezolutie 4K Ultra HD;

+ imagine de calitate buna;

+ gama variata de conectori;

+ sunet rezonabil;

+ pret accesibil.

Puncte slabe

– conexiunea Wi-Fi nu este foarte stabila;

– telecomanda clasica.

Concluzii

In concluzie, Horizon LED 43HL7539U/C este un televizor smart cu design clasic si rezolutie 4K Ultra HD. Calitatea buna a imaginii, conectorii disponbili si pretul accesibil sunt alte atuuri ale acestui televizor produs de Horizon.

button-3