Televizor Smart LED Philips 55PUS6501/12 review

  • Imagine
    (4.9)
  • Sunet
    (4.3)
  • Pret
    (4.8)
4.7

» Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Functiile, specificatiile si performantele unui televizor sunt foarte diferite, astfel incat alegerea poate sa fie foarte dificila. Pe langa functiile de baza, astazi un televizor inteligent se conecteaza la internet si la alte dispozitive si poate avea performante la care in trecut nici nu ati visat. De aceea, la achizitia unui televizor smart trebui sa luati in considerare si tipul procesorului, sistemul de operare, memoria si aplicatiile preinstalate. Compania olandeza Philips este unul dintre cei mai renumiti producatori atat prin calitatea produselor cat si prin inovatiile aduse de-a lungul timpului. Daca sunteti in cautarea unui televizor Ultra HD pe care sa-l conectati la Playstation-ul sau Xbox-ul dumneavoastra sau la care sa vedeti serialele favorite, modelul 55PUS6501/12 este ceea ce cautati.

Televizor LED Smart 55PUS6501 12

Philips 55PUS6501/12 este un televizor LED ultrasubtire, cu un design elegant si finisaje argintii iar standul televizorului este reprezentat de cele 2 suporturi metalice in forma literei A care completeaza designul modern. Avand diagonala de 139 cm (55 inch), modelul 55PUS6501/12 de la Philips este un televizor 4K Ultra HD cu compatibilitate HDR (High Dynamic Range). Rezolutia de 3840 x 2160 si ultimele tehnologii dezvoltate de Philips precum motorul Pixel Plus Ultra HD vor crea o experienta de vizionare cu mult peste asteptari. Atunci cand urmariti continut HDR (4K Blu-ray), puteti selecta unul din cele 4 moduri prestabilite: HDR Personal, HDR Vivid, HDR Natural, HDR Standard, HDR Movie si HDR Photo.

Cititi si: alte reviewuri de televizoare

Philips 55PUS6501 12

Cu functia Ambilight, televizorul proiecteaza pe perete o lumina prin partile laterale care urmeaza dinamica video, imbunatatind astfel experienta de vizionare. De asemenea, functia Ambilight  alaturi de consola Philips Hue pot contribui la crearea unei atmonsfere de cinema, prin luminarea camerei in culorile redate la televizor. Redarea culorilor este naturala si realista, detaliile fiind precise iar intensitatea este calibrata perfect.

Televiziorul Philips 55PUS6501/12 are un procesor Quad Core si o memorie de 8 GB care impreuna cu sistemul de operare Android Marshmallow va vor ajuta sa navigati pe internet si sa urmariti programele preferate pe Youtube sau alte platforme. In ceea ce priveste conectivitatea, 55PUS6501/12 are 4 porturi HDMI din care doar doua vor putea reda continut 4K, 3 porturi USB, o mufa scart si o conexiune Wi-Fi integrata. Performantele audio nu sunt exceptionale, sunetul putand deveni cateodata ascutit si strident. Daca doriti o experienta de vizionare completa, puteti folosi un sistem audio mai performant care sa compenseze performantele mai reduse ale televizorului. Telecomanda este dreptunghiulara avand dimensiuni standard, avand ca noutate butonul de conectare la platforma Netflix, care este disponibila si in Romania. Televizorul Philips 55PUS6501/12 este incadrat in clasa de eficienta energetica A, avand un consum de energie in standby de 0.30 W si un consum anual de 133 kWh.

In concluzie, avand in vedere raportul calitate/pret, televizorul Philips 55PUS6401/12 este o alegere foarte buna, in special datorita raportului calitate/pret care este excelent. Designul, dimensiunile ecranului, rezolutia 4K, calitatea exceptionala a imaginii si functia Ambilight ar trebui sa va convinga sa cumparati acest model de la Philips.