Televizor Smart LED Sharp 50BL2EA REVIEW

Sharp 50BL2EA
Televizor smart Sharp 50BL2EA

Product Name: Sharp 50BL2EA

Product Description: Sharp 50BL2EA este un smart TV cu diagonala de 126 cm, rezolutie 4K Ultra HD si sistem de operare android.

Brand: Sharp

  • Design
    (4.6)
  • Imagine si sunet
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.6

Sumar

Sharp 50BL2EA este un smart TV cu design elegant, imagini 4K de calitate si sunet bun. Sistemul de Android de operare, optiunile smart si raportul corect intre calitate si pret sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestui smart TV produs de Sharp. 

Alegerea televizorului din livingroom trebuie sa fie facuta atat in functie de diagonala acestuia cat si de specificatiile tehnice. Majoritatea modelelor noi au rezolutie 4K si optiuni de upscaling care permit crearea unei experiente excelente de vizualizare. In plus, functiile smart asigura conectarea facila la platforme de streaming, navigarea pe internet sau partajarea continutului video de pe dispozitive mobile precum smartphone-uri sau tablete. Un astfel de televizor care a fost lansat in 2019 este si modelul produs de Sharp ale carui caracteristici le veti gasi prezentate in cele ce urmeaza.

Televizor smart Sharp 50BL2EA

Smart TV cu design minimalist

Sharp 50BL2EA este un smart TV cu diagonala de 126 cm si design minimalist cu rama ingusta de culoare gri. Cele doua suporturi cromate contribuie la eleganta televizorului si permit amplasarea televizorului pe o comoda mai ingusta. Pentru montarea pe un perete din livingroom veti avea nevoie de un suport compatibil cu standardul VESA 200 x 200 mm. Acest model are dimensiuni fara stand de 1124 x 745 x 232.4 mm si este potrivit pentru un living sau un open space in care distanta dintre canapea si televizor sa fie de cel putin 4 metri. 

Rezolutie 4K Ultra HD

Sharp 50BL2EA are un display cu rezolutie 4K Ultra HD (3840 x 2160 pixeli) ce reda imagini care impresioneaza prin claritate, contrast si gama extinsa de culori. La calitatea deosebita a imaginilor contribuie mai multe tehnologii precum motorul Ace Pro Ultra care optimizeaza semnalul video pentru reducerea zgomotului si redarea cu fidelitate a culorilor sau Active Motion 600 care asigura reproducerea fidela a imaginilor in miscare prin crearea de cadre suplimentare. Cele doua difuzaoare Harman/Kardon cu putere de 20 W impreuna cu tehnologiile audio Dolby Digital Plus si DTS HD completeaza experienta excelenta de vizualizare.  

⇒ Vedeti si: alte reviewuri de televizoare

Sharp 50BL2EA

Sistem de operare Android

Sistemul de operare Android permite navigarea facila intre meniuri sau accesarea aplicațiilor pentru platformele de streaming preinstalate (Netflix, YouTube, Amazon Prime). Pe langa optiunile de conectivitate prin Wi-Fi sau Bluetooth aveti la dispozitie si 4 porturi HDMI, 3 porturi USB si unul micro USB, un slot pentru cardul CI+ si unul pentru SD Card. Telecomanda are butoane dedicate pentru Google Play si platformele de straming preinstalate insa utilizarea acestora este destul de dificila. Daca doriti, veti putea sa utilizati comanda vocala care este disponibila si in limba romana. Consumul anual de energie de 102 kWh este incadrat in clasa A+, energia consumata in stand-by fiind de 0.5 W. 

Puncte tari

+ design modern

+ rezolutie 4K Ultra HD

+ difuzoare Harman/Kardon

+ sistem de operare Android

+ gama variata de conectori

+ comanda vocala

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– telecomanda cu format clasic

Concluzii

In concluzie, Sharp 50BL2EA este un smart TV cu design elegant, imagini 4K de calitate si sunet bun. Sistemul de Android de operare, optiunile smart si raportul corect intre calitate si pret sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestui smart TV produs de Sharp.