Televizor Smart LED Sony BRAVIA 43XF8596 review

Sony BRAVIA 43XF8596
  • Design
    (4.8)
  • Imagine si sunet
    (4.6)
  • Calitate/Pret
    (4.6)
4.7

Sumar

Sony BRAVIA 43XF8596 este un smart TV cu design elegant care se va incadra perfect in orice camera spatioasa cu amenajare moderna. Calitate exceptionala a imaginii, functiile smart si conectorii variati sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestui smart TV produs de Sony.

ยป Profitati de reducerile de pana la 70% la produsele din campania eMag Outlet de la eMag
Click aici pentru oferta

Televizoarele premium au preturi destul de mari insa ofera o experienta excelenta de vizualizare. Cei mai importanti producatori de televizoare la nivel mondial sunt Sony, Samsung si LG, fiecare companie avand dezvoltand propriile tehnologii pentru imbunatatirea calitatii imaginii si a sunetului. Un televizor din gama premium va trebui sa aiba pe langa o imagine si un sunet de calitate si diverse functii smart care vor permite vizualizarea de continut video de pe platforme de streaming sau de pe alte dispozitive si medii de stocare. In continuare va vom prezenta un astfel de televizor premium care este produs de compania japoneza Sony.

Televizor Smart LED Sony BRAVIA 43XF8596

Televizor elegant din gama 2018

Sony BRAVIA 43XF8596 este un smart TV cu diagonala de 108 cm si un design modern cu rama ingusta de culoare neagra. Cele doua suporturi au o forma arcuita si finisaje argintii, contribuind la designul interesant al televizorului. In cazul in care preferati montarea televizorului pe un perete din living sau dormitor, veti avea nevoie de un suport compatibil cu standardul VESA 100 x 200 mm. Acest model are dimensiuni fara stand de 96.5 x 56.9 x 5.8 cm si este potrivit pentru camere mai mari, in care distanta dintre privitor si ecran sa fie de cel putin 3 metri. 

Rezolutie 4K Ultra HD

Sony BRAVIA 43XF8596 are un display cu rezolutie 4K Ultra HD (3840 x 2160 pixeli) care reproduce cu fidelitate culorile, texturile si contrastul. La calitatea exceptionala a imaginii contribuie atat afisajul Triluminos cat si procesrul 4K HDR X1 sau tehnologia Super Bit Mapping 4K HDR. Sunetul stereo de 20 W nu se ridica la calitatea imaginii, astfel ca daca va doriti o experienta completa de vizualizare veti avea nevoie de un soundbar de calitate. 

Sistem de operare Android TV

Sistemul de operare Android TV asigura o tranzitie facila intre meniuri si functii fara intreruperi prea mari, aplicatiile preinstalate permitand accesul facil la diferite platforme de streaming precum Netflix, YouTube sau HBO GO. Pentru navigarea pe internet aveti la dispozitie un browser web iar pentru transmiterea continutului de pe smartphone sau tableta pe televizor exista optiunea Chromecast built-in. Din pacate, si acest model utilizeaza o telecomanda cu format vechi care nu permite un acces rapid la functiile smart sau la aplicatiile instalate. 

โ‡’ Vedeti si: alte reviewuri de televizoare

Sony BRAVIA 43XF8596

Optiuni excelente de conectare

Pe langa retelele Wi-Fi si LAN, acest televizor dispune atat de conexiune Bluetooth (care poate fi utilizata pentru conectarea unor casti wireless) cat si de o gama variata de conectori precum 4 porturi HDMI, 3 porturi USB o iesire audio digitala sau un minijack. In plus aveti la dispozitie si un slot pentru cardul CI+ care va putea sa inlocuiasca mediaboxul furnizorului de cablu. Player-ul multimedia integrat permite vizualizarea filmelor si serialelor de pe medii de stocare externe precum stick-uri USB sau hard disk-uri externe iar functia monitor permite conectarea unei console de jocuri sau chiar a unui laptop. 

Puncte tari

+ design atragator

+ display cu rezolutie 4K Ultra HD

+ procesor 4 K HDR X1

+ sistem de operare AndroidTV

+ browser web

+ Chromecast built in

+ gama variata de conectori

Puncte slabe

– telecomanda clasica

Concluzii

In concluzie, Sony BRAVIA 43XF8596 este un smart TV cu design elegant care se va incadra perfect in orice camera spatioasa cu amenajare moderna. Calitate exceptionala a imaginii, functiile smart si conectorii variati sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestui smart TV produs de Sony.

Manual Sony BRAVIA 43XF8596