Televizor smart LG 43UM751C pareri si review

? LG 43UM751C - 108 cm, 4K Ultra HD, Smart, Magic Remote,
Televizor smart LG 43UM751C

Product Name: LG 43UM751C

Product Description: LG 43UM751C este un televizor smart cu diagonala de 108 cm si rezolutie 4K ultra HD. Televizorul are doua difuzoare cu putere de 20 W, utilizeaza un sistem de operare Web IOS si dispune de o telecomanda Magic Remote.

Brand: LG

  • Design
    (4.8)
  • Imagine si sunet
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.7

Sumar

LG 43UM751C este un smart TV de generatie noua care are un design minimalist si reda imagini de calitate superioara. Nivelul bun al sunetului, gama variata de conectori si telecomanda Magic remote fac din acest televizor produs de LG o alegere excelenta pentru orice camera de dimensiuni medii spre mari. 

Pros

+ design elegant

+ rezolutie 4K

+ nivel bun al sunetului

+ gama variata de conectori

+ telecomanda Magic remote

+ comanda vocala

Cons

– pretul intreg este mare

Conectivitatea Wi-Fi a asigurat accesul facil prin intermediul televizoarelor la continutul video de calitate oferit de platformele de streaming precum HBO, Netflix sau YouTube. Un televizor smart permite insa si navigarea pe internet, instalarea de jocuri si aplicatii sau partajarea de fisiere cu dispozitive mobile precum smartphone-uri sau tablete. Pe langa functiile smart, un televizor de generatie noua are si un design minimalist dar si o calitate buna a imaginii si a sunetului. Un astfel de televizor smart de generatie noua este si modelul produs de LG a caui prezentare o veti gasi in randurile urmatoare.

Televizor smart LG 43UM751C

Televizor cu design minimalist

Televizorul LG 43UM751C are un design elegant cu linii drepte si rama ingusta de culoare gri. Cele doua suporturi arcuite utilizate si de alte modele ale producatorului sud-coreean contribuie la designul modern si permit amplasarea acestuia pe o comoda ingusta. In cazul in care doriti montarea televizorului pe un perete din living sau dormitor veti avea nevoie de un suport compatibil cu standardul VESA 200 x 200 mm. Acest model are o diagonala de 108 cm iar dimensiunile fara stand sunt de 975 x 571 x 86.4 mm.

Rezolutie 4K

Display-ul televizorului LG 43UM751C are o rezolutie 4K (3260 x 2160 pixeli) si reda o imagine de calitate gratie tehnologiilor de imagine utilizate (Dynamic Tone Mapping, Advanced Color Enhance sau True Color Accuracy). In plus, datorita tehnologie 4K Upscaler, imaginile la o rezolutie inferioara vor fi imbunatatite prin multiplicarea pixelilor. Cele doua difuzoare de 20 W asigura un nivel bun al sunetului iar tehnologia DTS contribuie la propagarea acestuia si obtinerea unei spatialitati mai bune. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la televizoare

LG 43UM751C

Gama variata de conectori

Sistemul de operare Webos asigura navagarea fara intreruperi intre meniuri si aplicatii, permitand navigarea facila pe internet sau conectarea la platfomele de streaming preinstalate. Pe partea de conectivitate, aveti la dispozitie 2 porturi HDMI si USB si un card CI+ pe langa conexiunea Wi-Fi si cea Bluetooth. Player-ul integrat permite vizualizarea de filme de pe dispozitive externe dar si inregistrarea emisiunilor sau serialelor preferate pe un stick USB. Telecomanda Magic remote asigura accesul facil la functiile smart dar si optiunea de controlare a televizorului prin intermediul comenzilor vocale. 

Puncte tari

+ design elegant

+ rezolutie 4K

+ nivel bun al sunetului

+ gama variata de conectori

+ telecomanda Magic remote

+ comanda vocala

Puncte slabe

– pretul intreg este mare

Concluzii

In concluzie, LG 43UM751C este un smart TV de generatie noua care are un design minimalist si reda imagini de calitate superioara. Nivelul bun al sunetului, gama variata de conectori si telecomanda Magic remote fac din acest televizor produs de LG o alegere excelenta pentru orice camera de dimensiuni medii spre mari. 

Tags: