Televizor smart Samsung 43TU7172 pareri si review

? Samsung 43TU7172 - 108 cm, smart, 4K Ultra HD, Procesor Crystal 4K, 20 W
Televizor Samsung 43TU7172

Product Name: Samsung 43TU7172

Product Description: Samsung 43TU7172 este un televizor cu diagonala de 108 cm si display cu rezolutie 4K Ultra HD. Televizorul are un design modern, si utilizeaza tehnologii de ultima generatie care asigura redarea unor imagini de calitate superioara.

Brand: Samsung

  • Design
    (4.8)
  • Imagine si sunet
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.6)
4.7

Sumar

Samsung 43TU7172 este un smart TV cu design elegant si calitate excelenta a imaginii. Nivelul bun al sunetului, gama variata de conectori si raportul bun intre calitate si pret fac din acest televizor o alegere excelenta pentru orice familie. 

Pros

+ design elegant

+ rezolutie 4K Ultra HD

+ calitate excelenta a imaginii

+ nivel bun al sunetului

+  optiuni variate de conectivitate

+ sistem de operare Tizen

+ raport bun intre calitate si pret

Cons

– telecomanda are format clasic

Compania sud-coreeana Samsung este unul din cei mai importanti producatori de televizoare la nivel mondial, avand in portofoliu o gama variata de modele incadrate in clasele mid-range cat si premium. Televizoarele Samsung 4K impresioneaza atat prin designul minimalist cat si prin calitatea foarte buna a imaginii si a sunetului. In plus, modelele smart permit conectarea facila la diferite platforme de streaming sau partajarea de continut de pe dispozitive mobile. In continuare va vom prezenta un astfel de televizor de generatie noua care este produs de Samsung. 

Televizor Samsung 43TU7172

Televizor din gama 2020

Samsung 43TU7172 este un smart TV de generatie noua care are un design modern cu linii drepte si rama ingusta. Cele doua suporturi arcuite contribuie la eleganta televizorului care insa poate fi montat si pe un perete cu ajutorul unui suport compatibil cu standardul VESA 200 x 200 mm. Acest model are dimensiuni fara stand de 96.3 x 55.8 x 5.92 cm, diagonala este de 108 cm, fiind potrivit pentru camerele in care distanta dintre televizor si privitor este de minimum 3 metri.

Procesor Crystal 4K

Samsung 43TU7172 are un display cu rezolutie 4K Ultra HD (3840 x 2160 pixeli) si utilizeaza un procesor Crystal 4K pentru prelucrarea culorilor, controlarea functiei HDR si optimizarea raportului de contrast ridicat. Imaginile redate sunt de calitate superioara, impresionand prin culorile vii si detaliile subtile. Cele doua difuzoare cu putere de 20 W si tehnologia Dolby Digital Plus asigurand un nivel bun al sunetului, insa pentru o experienta completa de vizualizare va trebui sa investiti si intr-un soundbar performant. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri de televizoare

Samsung 43TU7172

Sistem de operare Tizen

Sistemul de operare Tizen asigura un transfer facil intre meniuri si aplicatii, permitand accesarea rapida a platformelor de streaming precum Netflix sau HBO Go. Pe langa optiunile de conectare Wi-Fi si Bluetooth aveti la dispozitie si 2 porturi HDMI, 1 port USB si un slot pentru cardul CI+. Din pacate, telecomanda are format clasic, ceea ce inseamna ca accesul functiilor smart sau navigarea pe internet nu va fi foarte facila. Televizorul are un consum energetic incadrat in clasa A, cei 96 kWh avand un cost lunar estimativ de aproximativ 5 lei. 

Puncte tari

+ design elegant

+ rezolutie 4K Ultra HD

+ calitate excelenta a imaginii

+ nivel bun al sunetului

+  optiuni variate de conectivitate

+ sistem de operare Tizen

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– telecomanda are format clasic

Concluzii

In concluzie, Samsung 43TU7172 este un smart TV cu design elegant si calitate excelenta a imaginii. Nivelul bun al sunetului, gama variata de conectori si raportul bun intre calitate si pret fac din acest televizor o alegere excelenta pentru orice familie. 

Tags: