Tocator Philips HR2505/90 review

  • Eficienta
    (5)
  • Optiuni
    (4.5)
  • Pret
    (5)
4.8

Sumar

Philips HR2505/90 este un tocator modern si eficient care va putea sa toace rapid atat legume cat si fructe sau carne. Cele doua viteze, capacitatea mare a bolului si pretul accesibil fac din acest tocator o alegere excelenta pentru orice familie.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania Stock Busters de la eMag
Click aici pentru oferta

Legumele proaspete sunt foarte sanatoase si se folosesc atat la diferite feluri de mancare precum supe, ciorbe, tocanite, fripturi sau salate. Tocarea manuala a legumelor este destul de dificila astfel ca tot mai mult persoane aleg sa foloseasca un robot de bucatarie sau un blender. Tocatoarele electrice sunt insa cea mai buna alegere pentru ca sunt concepute special pentru a taia cat mai rapid si uniform diferite tipuri de legume proaspete. Tocatoarele moderne vor putea sa fie folosite si pentru ingrediente mai tari precum nuci, alune sau ciocolata dar si pentru tocarea carnii. In continuare va vom prezenta un tocator modern produs de Philips care a fost primit foarte bine de catre clienti.

Tocator cu design simplu

Philips HR2505/90 este un tocator modern cu design simplu de culoare neagra si vas transparent cu gradatii. Vasul are o capacitate de 1.1 litri astfel ca veti putea toca o cantitate mare de legume fara sa trebuiasca sa il goliti de mai multe ori. Pe langa tocarea legumelor veti putea folosi acest tocator si pentru tocarea branzeturilor pentru quiche-uri si salate, a ciocolatei pentru deserturi sau a carnii pentru chiftele.

Putere si eficienta

Acest tocator produs de Philips are un motor cu o putere de 500 de W care dezvolta o viteza suficient de mare chiar si pentru tocarea fina a legumelor si fructelor mai tari. Nivelul de zgomot produs de tocator este foarte redus in comparatie cu alti roboti de bucatarie si blendere cu aceeasi capacitate si putere.

Cititi si: alte reviewuri la electrocasnice pentru bucatarie

Utilizare si functii

Utilizarea tocatorului este foarte facila prin apasarea superioara a capacului, astfel ca il veti putea folosi cu o singura mana. Acest model are doua viteze pentru tocare grosiera sau fina a legumelor sau fructelor. In tocator se afla o sita din plastic care permite ca tocarea legumelor sa fie uniforma, care insa va trebui scoasa cand doriti sa faceti sosuri sau dressinguri pentru salate. Philips HR2505/90 are un accesoriu pentru taiarea grosiera cu trei cutite si unul pentru cea fina cu doua cutite, ambele cu lame din inox. Vasul si accesoriile se pot spala atat in chiuveta cat si in masina de spalat vase.

Puncte tari

+ bol de capacitate mare

+ doua functii de tocare

+ utilizare facila prin apasare

+ silentiozitate

+ raport excelent calitate pret

Puncte slabe

– motorul nu este fixat pe vas

Concluzii

In concluzie, Philips HR2505/90 este un tocator modern si eficient care va putea sa toace rapid atat legume cat si fructe sau carne. Cele doua viteze, capacitatea mare a bolului si pretul accesibil fac din acest tocator o alegere excelenta pentru orice familie.