Toshiba TW-BJ80S2SK, Masina de spalat rufe, 7 Kg, Clasa A+++, 1200 rpm – Pareri si Review

๐Ÿฅ‡ Toshiba TW-BJ80S2SK - 7 Kg, Clasa A+++, 1200 rpm, 56/78 dB, GreatWaves
Masina de spalat rufe Toshiba TW-BJ80S2SK

Product Name: Toshiba TW-BJ80S2SK

Product Description: Toshiba TW-BJ80S2SK este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 7 Kg de rufe si eficienta energetica incadrata in clasa A+++. Masina dispune de 16 cicluri de spalare si de o viteza maxima de centrifugare de 1200 rpm care poate fi setata in 4 trepte.

Brand: Toshiba

  • Eficienta energetica
    (5)
  • Programe si tehnologii
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.6)
4.8

Sumar

Toshiba TW-BJ80S2SK este o masina de spalat rufe cu design modern si motor cu eficienta energetica excelenta. Gama variata de programe, garantia extinsa de 10 ani pentru motor si pretul redus din aceasta perioada sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe produsa de Toshiba.ย 

Pros

+ design modern

+ hublou cu diametru larg

+ display digital tactil mare

+ motor cu eficienta energetica A+++

+ 16 cicluri de spalare

+ garantie extinsa 10 ani pentru motor

+ raport bun intre calitate si pret

Cons

– viteza maxima de centrifugare este de doar 1200 rpm

– zgomotul de centrifugare este destul de mare

ยป Nu ratati reducerile de pana la 30% la produsele din campania CRazy Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Daca aparatele electrocasnice produse de companii germane sunt recunoscute pentru fiabilitate, cele produse de companii sud-coreene si japoneze pentru tehnologiile inovatoare utilizate. Aceste tehnololgii imbunatatesc performantele electrocasnicelor reducand in acelasi timp consumul de energie. In plus, cele mai noi modele dispun de panouri de control intuitive si au o functionalitate mult imbunatatita. Un astfel de aparat electrocasnic modern este si masina de spalat rufe Toshiba TW-BJ80S2SK ale carei principale caracteristici le veti gasi in continuare.

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Masini De Spalat Rufe 7 Kg

Masina de spalat rufe Toshiba TW-BJ80S2SK

Toshiba TW-BJ80S2SK – masina de spalat rufe eleganta

Masina de spalat rufe Toshiba TW-BJ80S2SK are un design atractiv cu o  carcasa argintie si hublou cu rama neagra lata. Diametrul generos al hubloului (48 cm) si unghiul larg de deschidere permit incarcarea facila chiar si a hainelor sau a altor articole mai voluminoase (paturi, pleduri, perdele). Acest model are dimensiuni de 59.5 x 53 x 85 cm si o capacitate de incarcare de 7 Kg de haine, fiind potrivit pentru familiile care au unul sau doi copii. 

Motor Real Inverter economic

Toshiba TW-BJ80S2SK are un motor Real Inverter cu un consum energetic incadrat in cea mai eficienta clasa A+++. Consumul estimativ bazat pe 220 cicluri de spalare este de 153 kWh, ceea ce inseamna un cost lunar de aproximativ 8 lei. Eficienta la centrifugare este buna (clasa B pe o scare de la A la G) iar consumul estimativ anual de apa de 9.020 litri este mai redus in comparatie cu cel al masinilor de generatie mai veche. Viteza de centrifugare maxima este de 1200 de rotatii pe minut si poate fi setata in 4 trepte, la fel ca si temperatura de spalare. Nivelul zgomotului variaza intre 56 dB pentru spalare si 78 dB pentru centrifugarea la viteza maxima. 

16 cicluri de spalare

Panoul de control contine un display digital mare in partea dreapta care are afisaj alb si butoane tactile. In partea centrala exista un selector rotativ pentru alegerea programului de spalare. Acest model dispune de 16 cicluri de spalare, putand sa alegeti atat in functie de tipul tesaturii (bumbac, bumbac eco, sintetice, lana, delicate, mixte) cat si al articolelor (echipament sportiv, hainele bebelusilor, lenjerie). In plus, exista un program rapid cu durata de doar 15 minute, potrivit pentru o cantitate redusa de haine care necesita o improspatare. 

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe 

Toshiba TW-BJ80S2SK

Tehnololgie The GreatWaves

Acest model utilizeaza una din cele mai moderne tehnologii dezvoltate de Toshiba care asigura protejarea hainelor in timpul spalarii si reducerea timpului si resurselor utilizate. Principalele functii disponibile sunt pornirea programata intr-un interval de 24 de ore, blocarea accesului copiilor la meniu, memorarea optiunilor preferate sau curatarea tamburului. Ca si in cazul altor modele precum LG F2WN2S6S6TE sau LG F4WT409AIDD si aceasta masina de spalat rufe beneficiaza de o garantie extinsa de 10 ani pentru motor. 

Puncte tari

+ design modern

+ hublou cu diametru larg

+ display digital tactil mare

+ motor cu eficienta energetica A+++

+ 16 cicluri de spalare

+ garantie extinsa 10 ani pentru motor

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– viteza maxima de centrifugare este de doar 1200 rpm

– zgomotul de centrifugare este destul de mare

Concluzii

In concluzie, Toshiba TW-BJ80S2SK este o masina de spalat rufe cu design modern si motor cu eficienta energetica excelenta. Gama variata de programe, garantia extinsa de 10 ani pentru motor si pretul redus din aceasta perioada sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe produsa de Toshiba. 

Tags: