Umidificator cu ultrasunete Beko ATH7120 review

  • Design
    (4.5)
  • Eficienta
    (4.1)
  • Pret
    (5)
4.5

Sumar

Beko ATH7120 este un umidificator modern, silentios si eficient chiar si pentru camere mai mari. Meniul intuitiv, tehnologia utrasonica sau functia de ionizare sau pretul extrem de accesibil sunt alte argumente care fac din acest umidificator o achizitie excelenta pentru orice familie.

Umiditatea este cel mai vulnerabil element din atmonsfera si poate fi influentat cu usurinta de variatiile de temperatura. Daca este prea cald, atunci umiditatea poate scadea la un nivel de 20% care poate aduce diferite probleme de sanatate. Acestea probleme pot fi iritatii ale pielii, sinusurilor sau ale ochilor sau la uscarea excesiva buzelor sau a pielii. In plus, persoanele care sufera de astm vor fi afectate in plus de un nivel de umiditate scazut al aerului. Adaugand putina umiditate in aerul de acasa sau de la serviciu veti preveni aceste simptome si veti scadea nivelul de praf din aerul respirabil. Astazi va vom prezenta un umidificator de aer modern de la Beko care are performante excelente si un pret scazut.

Umidificator Beko ATH7120

Umidificator elegant si silentios

Beko ATH7120 este un umidificator modern cu ultrasunete cu un design elegant de culoare alba cu forme rotunjite si insertii aurii. Umidificatorul are dimensiuni de 31.3 x 20 x 17.8 cm si o greutate cu rezervorul gol de 1.9 Kg astfel ca il veti putea trasporta si depozita cu usurinta dintr-o camera in alta. Rezervorul are o capacitate de 3 litri si o capacitate de umidificare de 250 ml/h ceea ce inseamna ca va putea fi folosit 12 ore cu o singura umplere. Acest model de umidificator de la Beko poate fi folosit si pentru umidificarea eficienta a incaperilor mai mari precum living room-uri si open space-uri cu dimensiuni de 20-25 de metri patrati. Unul dintre cele mai importante aspecte ale acestui umidificator este silentiozitatea, nivelul de zgomot mai mic de 35 dB insemnand ca va putea fi folosit si in timp ce dormiti fara sa fiti deranjati.

⇒ Cititi si: alte reviewuri de aparate de filtrare aer

Beko ATH7120

Umidificare rece

Beko ATH7120 are o putere de 30 W si ofera doar o umidificare cu aburi reci care este asigurata de generatorul de vapori de 1.7 MHz. Umidificatorul foloseste tehnologia ultrasonica pentru producerea aburilor astfel ca are un nivel redus de energie dar este si foarte silentios. Umidificatorul este dotat cu un higrometru pentru masurarea constanta a umiditatii aerului astfel ca veti sti cand trebuie sa porniti sau opriti aparatul.

Meniu si functii

Panoul de control este situat in partea de jos a umidificatorului si este format dintr-un afisaj electronic pentru nivelul de umiditate si patru butoane pentru pornire/oprire, selectarea modului de functionare sau a functiei de ionizare. Exista trei functii din care puteti alege: auto, standard si sleep. O alta caracteristica importanta a umidificatorului este functia  de ionizare care permite acestuia sa elibereze ioni negativi care vor imbunatati calitatea aerului. Umidificatorul se opreseste automat cand se termina apa din rezervor sau cand rezervorul este scos pentru alimentare. Aparatul are un rezervor de filtrare a apei care va trebui curatat cu apa sarata cel putin o data pe luna.

Concluzii

Concluzionand, Beko ATH7120 este un umidificator modern, silentios si eficient chiar si pentru camere mai mari. Meniul intuitiv, tehnologia utrasonica sau functia de ionizare sau pretul extrem de accesibil sunt alte argumente care fac din acest umidificator o achizitie excelenta pentru orice familie.