Umidificator de aer Beurer LB44 review

  • Eficienta
    (4.5)
  • Desing
    (4)
  • Pret
    (4.5)
4.3

Aerul uscat poate provoca probleme de sanatate atat adultilor dar mai ales bebelusilor. Astfel, lipsa umiditatii din aer poate propova afectiuni respiratorii (astm bronsic), sinuzita sau chiar sangerari nazale dar si deshidratare, deoarece in timpul somnului pierdem o anumita cantitate de fluide prin transpiratie. O alta problema cauzata de aerul uscat este sforaitul, mai ales in timpul iernii cand sistemele de incalzire usuca aerul.

Umidificator-aer-Beurer-LB-44

Aceste probleme de sanatate pot fi prevenite usor prin achizitia unui umidificator de aer rece, iar versiunea LB44 de la Beurer poate fi alegerea perfecta. Beurer este o companie germana inovatoare cu o traditie de aproape 100 de ani in domeniul sanatatii, care produce o gama larga de produse medicale  de la termometre, paturi electrice si umidificatoare la dispositive de masusare a tensiunii sau a nivelului de zahar din sange.

⇒ Cititi si: alte reviewuri de aparate de filtrare aer

Beurer LB44 este un umidificator de aer rece de mici dimensiuni, care poate fi folosit pentru incaperi de pana la 25 de metri patrati, fie ca sunt spatii de birouri sau dormitoare. LB44 beneficiaza de tehnologia atomizarii ultrasonice micro-fine, care va adauga umezeala aerului, aducand beneficii sanatatii dumneavoastra. LB44 este un umidificator silentios si poate fi folosit in timpul somnului fara sa va deranjeze. Avand dimensiuni mici, Beurer LB44 are un consum de doar 20W la o capacitate de 220 ml/ora. Umiditatea aerului poate fi reglata astfel incat sa corespunda dimensiunii camerei si preferintelor dumneavoastra.

Rezervorul transparent are o capacitate de 2.8 litri si se poate detasa pentru o mai usoara alimentare cu apa. LB44 nu are un rezervor pentru arome si nu este indicat sa adaugati uleiuri aromate in rezervorul de apa, deoarece acestea pot afecta plasticul din care este facut rezervorul. Pentru o mai mare eficienta este indicat sa asezati umidificatorul pe o comoda sau un raft aflat la inaltime, astfel incat umiditatea sa poate ajunge in toata camera pana sa ajunga la pardoseala.

Avand un design modern de culoare alba, umidificatorul de aer Beurer LB44 are un pret destul de mic avand in vedere multiplele beneficii pentru sanatate.