Umidificator ultrasonic Daewoo DH150 review

  • Design
  • Functii
  • Pret

Sumar

Daewoo DH150 este un umidificator silentios si eficient care ofera atat abur rece cat si cald. Filtrarea eficienta a bacteriilor si particulelor de praf, volumul mare al rezervorului dar mai ales pretul scazut ar trebui sa va convinga as achizitionati acest umidificator de aer de la Daewoo.

4.3

Foarte multe probleme de sanatate sunt cauzate de aerul uscat sau de bacteriile din aer. Nivelul optim de umiditate din orice camera ar trebuie sa fie intre 40 si 60% pentru a va asigura confortul de care aveti nevoie. Atat iarna, din cauza incalzirii camerelor, cat si vara cat este foarte cald, aerul uscat poate crea iritatii si disconfort. Cea mai buna soltutie atat pentru copii cat si pentru adulti este un umidificator de aer care va va proteja de iritatiile pielii, a nasului si a ochilor. In continuare va vom prezenta un astfel de umidificator de la Daewoo care are un pret foarte convenabil.

Umidificator aer Daewoo DH150

» DOAR ASTAZI reduceri de pana la 60% in cadrul campaniei Zilele casei tale de la eMag
Click aici pentru oferta

Eficient si silentios

Daewoo DH150 este un umidificator de aer ultrasonic cu un design elegant de culoare alba, cu forma rotunjite si afisaj electronic. Umidificatorul are dimensiuni de 21.12 x 29.9 x 23.48 cm si un rezervor de apa de 5.5 litri astfel ca poate asigura umidificarea eficienta si uniforma chiar si in camerele de 30 de metri patrati. Capacitatea maxima de umidificare este de 350 ml/h, astfel ca va trebui sa il alimentati cu apa dupa 15-20 de ore de functionare. Daewoo DH150 are un consum de 110 W si un nivel al zgomotului de doar 38 dB, astfel ca nu va deranja de la activitatile cotidiene.

Daewoo DH150

Abur rece si cald

» PROFITATI de reducerile de pana la 50% din cadrul campaniei Curatenia de primavara de la Altex Click aici pentru oferta

Umidificatorul Daewoo DH150 poate asigura atat un abur cald cat si unul rece astfel ca va putea fi folosit ata vara cat si iarna. Nivelul de umidificare este controlat electronic astfel ca veti putea avea un aer umidificat si fara bacterii chiar si pe timpul noptii. Pentru a evita umezeala din jurul umidificatorului, incercati sa nu puneti aparatul pe un mobilier de unde va putea distribui mai eficient aburii. In plus, umidificatorul are un cap rotativ de 360 de grade care il va ajuta sa asigure o umidificare eficienta a aerului din intreaga incapere.

⇒ Cititi si: alte reviewuri de aparate de filtrare aer

Filtrare eficienta

Panoul de control este format dintr-un afisaj electronic si sase butoane cu touch de unde veti putea seta timpul de functioanre, nivelul de umiditate, tipul de abur  sau intensitatea acestuia. In plus, acest umidificator are un filtru ceramic de filtrare a apei foarte eficient astfel ca aburul eliberat in camera nu va avea bacterii sau impuritati. Tehnologia Nano Silver dezvoltata de Daewoo va distruge toate bacteriile si microbii astfel ca veti respira un aer sanatos, umed si confortabil. Calitatea materialelor este confirmata si de garantia extinsa oferita de producator pentru o perioada de 3 ani.

Concluzii

Concluzionand, Daewoo DH150 este un umidificator silentios si eficient care ofera atat abur rece cat si cald. Filtrarea eficienta a bacteriilor si particulelor de praf, volumul mare al rezervorului dar mai ales pretul scazut ar trebui sa va convinga as achizitionati acest umidificator de aer de la Daewoo.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *