Uscator de rufe Daewoo DDR-VH8A2 review

๐Ÿฅ‡ Daewoo DDR-VH8A2
  • Eficienta energetica
  • Programe si functii
  • Calitate/Pret
4.5

Sumar

Daewoo DDR-VH8A2 este un uscator automat de rufe cu eficienta energetica buna si un numar mare de cicluri de uscare. Panoul de control intuitiv, functiile si optiunile utile si raportul bun intre calitate si pret sunt alte atuuri ale acestui uscator de rufe din portofoliul Daweoo.ย 

ยป Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania Oferte de Weekend de la eMag
Click aici pentru oferta

Consumul energetic lunar creste proportional cu numarul de aparate electronice sau electrocasnice utilizate. Dintre electrocasnicele mari, cel mai mare consum energetic este cel al uscatoarelor automate de rufe, de aceea este important sa optati pentru un model cu o eficienta energetica cat mai buna. Totusi, un uscator de rufe cu un consum redus de energie va avea un pret mai mare de achizitie, mai ales daca optati pentru un model produs de companiile care se bucura de o reputatie buna. Exista insa si uscatoare de rufe automate care pot fi achizitionate la preturi rezonabile, un astfel de model fiind cel produs de Daewoo a carui prezentare o veti gasi in cele ce urmeaza.

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Uscatoare De Rufe

Uscator de rufe Daewoo DDR-VH8A2

Uscator de rufe cu capacitate de 8 Kg

ยป Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania Super Ofertele Noului An de la Flanco
Click aici pentru oferta

Daewoo DDR-VH8A2 este un uscator automat de rufe cu pompa de caldura care are um design clasic alb din care ies in evidenta rama interioara a hubloului si fundalul display-ului de culoare neagra. Incarcarea rufelor umede este facilitata atat de unghiul larg de deschidere a hubloului cat si de diametrul destul de mare al acestuia. Cuva uscatorului este din otel galvanizat iar tamburul este iluminat, permitand verificarea stadiului de uscare a hainelor. Acest uscator are o capacitate de incarcare de 8 Kg de rufe si dimensiuni de 59.6 x 60.1 x 84.5 cm, putand sa fie instalat atat pe un hol mai larg cat si intr-o baie mai spatioasa. 

Eficienta energetica A++

Daewoo DDR-VH8A2 are un motor cu eficienta energetica A++, consumul anual de 235 kWh avand un cost estimativ lunar de 13 lei. Eficienta la condensare este similara cu cea energetica, fiind incadrata in a doua clasa de eficienta: B. In ceea ce priveste nivelul zgomotului, acesta are o valoare de 65 dB, sensibil mai mare in comparatie cu alte modele cu specificatii similare. 

=> Vedeti si: Alte Reviewuri De Uscatoare De Rufe

Daewoo DDR-VH8A2

16 cicluri de uscare

Panoul de control are un display digital cu afisaj portocaliu in partea dreapta sub care se afla 5 butoane care permit modificarea unor optiuni sau activarea unor functii suplimentare. In partea centrala se afla butonul rotativ care permite selectarea ciclului de uscare din cele 15 optiuni disponibile. Aveti la dispozitie atat programe pentru anumite tesaturi (bumbac, lana, delicate, mix) cat si pentru camasi, echipament sportiv sau pilote. In plus, exista un program special pentru hainele bebelusilor care utilieaza o temperatura mai scazuta si un program rapid cu durata de 45 de minute care permite uscarea unei cantitati maxime de 2 Kg de haine. Pe langa programele de uscare exista si un program refresh pentru reimprospatarea hainelor putin purtate. 

Functii utile

Panoul de control intuitiv permite si modificarea unor optiuni precum nivelul de uscare al hainelor (in 3 niveluri) sau timpul alocat unui anumit program (intre 20 si 200 de minute). Dintre functiile suplimentare amintim blocarea accesului copiilor la meniu, startul intarziat intr-un interval de 24 de ore sau antisifonarea tesaturilor mai delicate. 

Puncte tari

+ design clasic

+ panou de control intuitiv

+ eficienta energetica A++

+ 15 programe de uscare

+ functii utile

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– zgomotul este destul de ridicat

Concluzii

In concluzie, Daewoo DDR-VH8A2 este un uscator automat de rufe cu eficienta energetica buna si un numar mare de cicluri de uscare. Panoul de control intuitiv, functiile si optiunile utile si raportul bun intre calitate si pret sunt alte atuuri ale acestui uscator de rufe din portofoliul Daweoo. 

Tags: