Uscator de rufe Tesla WT8H90M review

๐Ÿฅ‡ Tesla WT8H90M - Clasa A++, 16 programe, display digital, 7 ani garantie
  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Programe si functii
    (4.6)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.5

Sumar

Tesla WT8H90M este un uscator de rufe cu design modern si eficienta energetica buna. Gama variata de programe, panoul de control intuitiv si garantia extinsa de 7 ani sunt alte atuuri ale acestui uscator automat de rufe produs de Tesla.ย 

ยป Profitati de reducerile de pana la 35% la produsele din campania Cooling Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Uscarea hainelor in sezonul rece este destul de dificila, mai ales daca nu aveti un spatiu interior incalzit. Aceasta problema poate fi rezolvata prin achizitionarea unui uscator automat de rufe, care permite uscarea rapida a hainelor, lenjeriilor sau a altor articole care pot fi purtate in aceeasi zi. Uscatoarele de rufe au un consum energetic mare, de aceea este important sa alegeti un model cu eficienta energetica cat mai buna. Alte aspecte importante sunt capacitatea de incarcare, programele si functiile disponibile sau nivelul zgomotului. In cele ce urmeaza va vom prezenta un uscator de rufe cu specificatii bune care este comercializat sub brandul Tesla.

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Uscatoare De Rufe

Uscator de rufe Tesla WT8H90M

Uscator modern de rufe

Tesla WT8H90M este un uscator de rufe cu pompa de caldura cu design elegant din care iese in evidenta hubloul supradimensionat cu sticla neagra lucioasa. Directia de deschidere a hubloului este spre dreapta iar diametrul larg de 37.5 cm permite incarcarea facila a rufelor umede. Dimensiunile uscatorului sunt de 59.5 x 64 x 84.5 cm, fiind similare cu cele ale unei masini de spalat rufe. Cuva din otel galvanizat are un volum de 125 litri si o capacitatea de incarcare este de 8 Kg, acest model fiind potrivit pentru familiile formate din 3-4 persoane. 

Eficienta energetica A++

Tesla WT8H90M are o eficienta energetica incadrata in clasa A++, consumul anual de 236 kWh avand un cost lunar de aproximativ 13 lei. Eficienta la condensare este incadrata in clasa B iar nivelul zgomotului de functionare este destul de ridicat, valoarea de 62 dB fiind insa comparabila cu cea a altor modele cu pret similar. Confirmarea fiabilitatii acestui uscator de rufe este data si de garantia extinsa de 7 ani de care puteti beneficia prin inscrierea produsului pe site-ul producatorului. 

=> Vedeti si: Alte Reviewuri De Uscatoare De Rufe

Tesla WT8H90M

16 programe de uscare

Panoul de control are in partea centrala un selector rotativ cromat pentru alegerea programului de uscare iar in partea dreapta un display digital incadrat de 8 butoane pentru diferite functii si optiuni. Ciclurile de uscare includ 16 optiuni organizate in 4 categorii: bumbac, sintetice, timp (cald, rece, improspatare) si speciale (jeans, lenjerie, echipament sportiv sau camasi). Durata unui ciclu standard de uscare este de 170 de minute, iar gradul de uscare al rufelor poate fi setat in 4 trepte in functie de preferinte. Dintre optiunile suplimentare amintim blocarea accesului copiilor la meniu, anti-sifonarea hainelor sau pornirea intarziata intr-un interval de 24 de ore. 

Puncte tari

+ design modern

+ display digital

+ eficienta energetica A++

+ 16 cicluri de uscare

+ functii utile

+ garantie extinsa de 7 ani

+ pret redus in aceasta perioada

Puncte slabe

– nivelul zgomotului este destul de ridicat

– durata mare a programelor de uscare

Concluzii

In concluzie, Tesla WT8H90M este un uscator de rufe cu design modern si eficienta energetica buna. Gama variata de programe, panoul de control intuitiv si garantia extinsa de 7 ani sunt alte atuuri ale acestui uscator automat de rufe produs de Tesla. 

Tags: