Vitrina de vinuri Hoover HWC 2536 DL review

  • Capacitate
    (5)
  • Design
    (4.5)
  • Pret
    (4.5)
4.7

» Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Pentru cei care trateaza cu respect vinurile si stiu sa aprecieze calitatea acestei licori care nu are doar un gust placut, ci este si buna pentru sanatate, exista vitrina de vinuri Hoover HWC 2536 DL. Acest produs se adreseaza, asadar, atat celor care obisnuiesc sa colectioneze vinuri si vor sa le pastreze in conditii optime, cat si celor care au un magazin sau o crama unde se comercializeaza sticle cu vin.

=> Vezi si: Topul celor mai bune vitrine de vinuri

Vitrina-de-vinuri-Hoover-HWC-2536-DL

Expertii sunt de parere ca vinul trebuie pastrat la rece, chiar daca nu urmeaza sa fie consumat imediat. Acest lucru ajuta la pastrarea proprietatilor sale, printre care se numara si gustul cuceritor, indiferent ca este vorba de vin dulce, demidulce, sec sau demisec. Drept urmare, pentru ca in ultima vreme multe locuinte au renuntat la cladirea unui beci racoros, iar frigiderul se dovedeste adesea neincapator, este nevoie de o vitrina pentru pastrarea sticlelor umplute cu licoarea lui Bacchus.

⇒ Cititi si: alte reviewuri de vitrine de vinuri

Vitrina de vinuri Hoover HWC 2536 DL are un aspect placut, care se datoreaza, in primul rand, culorii sale elegante. Nuanta gri inox este combinata perfect cu negru mat, iar, in felul acesta, vitrina va completa perfect orice incapere cocheta in care urmeaza sa fie asezata. Dimensiunea sa este de 142 x 49 x 59 cm, iar greutatea este de 46 de kg. Tinand cont de aceste specificatii, se poate spune ca dispozitivul nu este unul foarte mare, dar este suficient de incapator pentru a gazdui o multime de sticle cu vin, tocmai bune pentru a fi asezate pe masa. In plus, aceasta are o deschidere spre partea dreapta, care se realizeaza cu ajutorul unui maner vertical, fapt care o face foarte usor de folosit.

Vitrina de vinuri Hoover HWC 2536 DL – dincolo de aspectul placut

Dincolo de designul modern al vitrinei de vinuri Hoover HWC 2536 DL, ramane capacitatea sa de a pastra in siguranta zeci de sticle cu vin. Aceasta este dotata cu sase rafturi confectionate din lemn si are un volum brut total de 230 l. Rafturile din lemn sustin aspectul elegant al dispozitivului si sunt dispuse de asa natura incat sa permita si introducerea unor sticle de mari dimensiuni.

Foarte importanta este si functia performanta No Frost cu care a fost inzestrata vitrina. Spre deosebire de alte aparate frigorifice, aceasta functie are rolul de a nu permite sticlelor de vin sa inghete inauntru, ci doar sa fie pastrate la temperatura ideala. Aerul rece provine din cele trei zone de racire ale dispozitivului si face ca fiecare parte a vitrinei sa fie ideala pentru asezarea sticlelor. Chiar daca usile vitrinei sunt deschise frecvent, temperatura optima este pastrata in interior.

Din punct de vedere al consumului energetic, dispozitivul solicita 642 kWh/an, un consum firesc pentru aparatele frigorifice de acest tip. Iar pentru cei interesati de clasa climatica, vitrina se incadreaza in categoria N.

In ceea ce priveste pretul stabilit pentru vitrina de vinuri Hoover HWC 2536 DL, se poate afirma ca acesta corespunde dotarilor aparatului frigorific. Prin raportarea la alte vitrine, se poate spune ca Hoover nu percepe un pret exagerat pentru o astfel de vitrina.