Vitrina de vinuri Hotpoint WL 24 A/HA review

  • Capacitate
    (4.5)
  • Consum
    (4.5)
  • Design
    (4)
4.3

Sumar

Prin designul sau atragator, dar si prin capacitatea de stocare, vitrina Hotpoint WL 24 A/HA este un racitor perfect pentru vinuri, completand cu succes gama electrocasnicelor cu stil pentru bucataria sau livingul tau.

» Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Cu un aspect gri argintiu si sticla mata, inchisa la culoare, vitrina de vinuri Hotpoint WL 24 A/HA nu este deloc o prezenta discreta in bucatarie. Dimpotriva, in cazul in care beneficiati de un living deschis, care face corp comun cu bucataria, aceasta poate deveni chiar un punct de atractie si un subiect de discutie destul de interesant, mai ales ca vinul sau sampania au ele insele atatea povesti de spus, avand totodata darul de a dezlega limbile oaspetilor. Vitrina Hotpoint are o capacitate mica spre medie, de 64 de litri, in vreme ce nivelul de zgomot este unul acceptabil pentru un aparat din gama electrocasnicelor mari.

=> Vezi si: Topul celor mai bune vitrine de vinuri

Designul atragator face din vitrina de vinuri Hotpoint WL 24 A/HA nu doar un obiect electrocasnic cu care sa va mandriti in fata prietenilor, ci si un prieten de nadejde atunci cand aveti de primit oaspeti. Manerul argintiu contrasteaza in mod placut cu sticla mata a vitrinei, de pe care se distinge discret, in partea de jos, sigla Hotpoint, ca divizie de electrocasnice pentru gigantul Ariston. Avand dimensiunile de 45 x 56 x 55.5, vitrina se poate confunda usor cu un cuptor electric, diferenta dintre cele doua fiind insa una esentiala: in vreme ce unul incalzeste sau coace mancarea, cealalta incalzeste atmosfera. Astfel, vitrina Hotpoint poate reprezenta o buna baza de discutie despre colectia noastra de vinuri sau despre lotul de sampanie pastrat in cele mai bune conditii pentru musafiri de seama.

⇒ Cititi si: alte reviewuri de vitrine de vinuri

Construita din inox la exterior, vitrina Hotpoint WL 24 A/HA are un aspect primitor la interior, prin suporturile sale cromate, pentru pastrarea la orizontala a sticlelor. In plus, aceasta beneficiaza de afisaj digital pentru temperatura si umiditate, astfel incat sa fim siguri ca licoarea lui Bachus va beneficia de tot “confortul” pentru a-si pastra culoarea si buchetul.

In ciuda aspectului relativ masiv, vitrina de vinuri Hotpoint WL 24 A/HA are un consum redus de energie, fiind incadrata in clasa energetica A, prin cei aproximativ 140 KW pe an. Volumul net de 64 de litri permite pastrarea in bune conditii si cu spatiu suficient pentru 24 de sticle. In plus, aparatul de racire este unul destul de silentios, zgomotul sau de 45 de decibeli nefiind mai mare decat al altui aparat electrocasnic de racit in functiune. Prin dimensiuni si caracteristici, dispozitivul Hotpoint se incadreaza in gama vitrinelor de racire mici spre medii, avand in vedere ca acestea au o capacitate care incepe de la 50 de litri. Oricum, aceasta este ideala pentru o locuinta normala, cele 4 rafturi ale sale fiind capabile sa aprinda suficient spiritele in cadrul unei petreceri.

Prin designul sau atragator, dar si prin capacitatea de stocare, vitrina Hotpoint WL 24 A/HA este un racitor perfect pentru vinuri, completand cu succes gama electrocasnicelor cu stil pentru bucataria sau livingul tau. Totodata, vitrina nu afecteaza substantial nici bugetul familiei, fiind atat economica din punctul de vedere al consumului de energie electrica, precum si silentioasa.