Aragaz Bosch HCA744350 review

  • Design
    (5)
  • Consum
    (5)
  • Capacitate
    (5)
5

Fie ca este la tara sau la oras, fiecare gospodarie are nevoie de un aragaz, astfel ca fiecare proprietar trebuie sa isi achizitioneze unul la un moment dat. Insa achizitia depinde si de bugetul pe care fiecare il are, dar, daca acesta este unul suficient de mare, se poate cumpara si un model care este ceva mai scump fara nici o problema. Iar dupa ce problema bugetului a fost discutata, modelul dorit se poate alege in functie de multe alte criterii, printre care se poate numara si tipul de alimentare a plitei, dar si a cuptorului, clasa energetica sau culoarea. In continuare vom vorbi despre un model de aragaz de la Bosch, care are nevoie de o investitie medie spre mare in comparatie cu alte produse din aceeasi gama, dar care isi merita fiecare ban.

Aragaz-Bosch-HCA744350

Astea ar putea fi doua cuvinte care ar putea sa descrie cu mare usurinta modelul HCA744350 de la Bosch, la care s-ar putea adauga si eficienta. Designul este unul care imbratiseaza modernitatea, dar nu lasa la o parte eleganta, astfel ca acesta se poate integra cu usurinta in multe bucatarii. Iar culoarea inox ii ofera un aer de durabilitate si chiar de incredere, mai ales daca ne gandim ca aceasta este data de materialul de constructie al aparatului electrocasnic, care este inoxul, asa cum era de asteptat.

Cititi si: alte reviewuri de aragazuri

Afisajul electronic si butoanele retractabile adauga un plus la lookul modern, dar sunt si foarte utile pentru a putea controla foarte bine felul in care functioneaza aragazul pentru a fi siguri ca veti obtine cele mai bune rezultate atunci cand gatiti sau coaceti cu ajutorul acestuia.

Bosch-HCA744350

Alimentarea este electrica atat pentru plita, cat si pentru cuptor, ceea ce face perfect acest aragaz daca nu va doriti sa consumati foarte mult gaz in timpul prepararii mancarurilor preferate. Insa nu trebuie sa va temeti ca veti consuma foarte multa energie electrica, deoarece clasa energetica a acestui aparat electrocasnic este A. Fapt ce asigura un consum destul de mic de electricitate si, prin urmare, nu veti avea o factura extrem de incarcata din cauza acestui aragaz.

Plita are parte de patru arzatoare, care au un sistem de aprindere electrica. Iar, pentru o rezistenta mai mare, aceasta este realizata din vitroceramica. Cuptorul este unul mare, iar de acest fapt va puteti da seama cu usurinta si din capacitatea sa, care este de 60 de litri. Aprinderea acestuia este tot electrica, asa cum era de asteptat la un aragaz cu alimentare electrica. Pentru ca toate mancarurile pe care le gatiti cu ajutorul cuptorului sa iasa de fiecare data perfect aveti la dispozitie mai multe functii, cum ar fi cea grill, convectia aerului fierbinte, pentru o coacere uniforma, dar si incalzire atat inferioara, cat si superioara. Iar in cazul in care s-a facut ceva mizerie in interiorul cuptorului nu trebuie sa va faceti griji, deoarece acesta are o functie de autocuratare catalitica. Accesoriile cu care vine sunt obisnuitul gratar si doua tavi, una dintre ele este de tip universal, in timp ce cealalta este una emailata.

Acest aragaz este tot ce va trebuie pentru a gati cu spor felurite tipuri de mancare, atat pe plita, cat si la cuptor.