Aspirator cu filtrare in apa Zass ZVC 05 review

  • Putere
    (5)
  • Functii
    (5)
  • Design
    (4)
4.7

Sumar

Zass ZVC 05 este un aspirator de calitate superioara, insa nici pe departe atat de scump precum ne-am astepta. Curatarea exacta, rapida si fara riscul de a intoarce praful in casa, plus numarul mare de accesorii transforma modelul in unul foarte bun, ideal pentru orice locuinta. Si chiar daca este destul de galagios, se comporta foarte bine in rest pentru a nu reprezenta o solutie de varf.

Aspiratoarele cu apa reprezinta cea mai moderna alegere cand vine vorba despre eliminarea prafului si murdariei care se aduna prin casa. In privinta lor exista insa si niste idei preconcepute, lumea crezand ca sunt cu mult mai scumpe in comparatie cu niste aspiratoare obisnuite. Totusi, chiar daca pretul lor de achizitie este un pic mai mare, diferenta nu se cunoaste chiar atat de mult in cazul tuturor modelelor. Unul dintre cele care beneficiaza de preturi acceptabile este Zass ZVC 05 , un aspirator cu apa pentru care poti cheltui chiar mai putin decat pentru unul clasic.

Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Aspirator-Zass-ZVC-05

Din punct de vedere al design-ului, diferentele dintre un aspirator obisnuit si unul cu apa sunt destul de evidente. Cele cu apa tind sa fie mai mari, dar acest lucru este si normal, intrucat rezervorul de apa ocupa mai mai mult spatiu decat ar face-o unul normal, pentru praf. Pe de alta parte, acum nu mai este nevoie nici de un sac, nici de un recipient care sa se detaseze, aparatul folosind apa pentru a elimina praful si celelalte mizerii. Chiar daca vorbim depsre un aparat ceva mai greu, acesta are niste roti destul de bune, ceea ce ii ofera o mobilitate superioara si il face sa fie o solutie buna indiferent daca vrei sa cureti intreaga casa sau doar o singura camera. Cat despre culori, aspiratorul este portocaliu cu albastru, bucurandu-se de un design interesant.

Curatarea cu apa, mai eficienta, dar si mai sigura pentru sanatate

Atunci cand aspirator curata cu apa, acesta strange praful si il indreapta catre rezervorul cu apa. Datorita unor tehnologii speciale, Zass ZVC 05 elimina singur praful, alergenii si toate celelalte corpuri microscopice, fara sa mai fie nevoie de golirea sacului sau de alte interventii din partea proprietarului. In plus, acest mod de functionare este mai sigur pentru ca nu lasa praful sa se intoarca in camera, aspiratorul putand sa fie folosit si de familiile in care exista cineva alergic.

Cititi si: alte reviewuri de aspiratoare

Bineinteles, aspiratorul poate sa fie folosit in mai multe moduri, avand o serie de accesorii care practic il fac multifunctional. Are si perie pentru suprafete dure, dar si pentru covoare sau colturi. Special este insa accesoriul pentru parul de animale. Controlul este unul extrem de facil, butoanele fiind pe maner. In plus, capacitatea de colectare de 5 litri va vor ajuta sa aspirati camare de suprafete mari fara sa goliti recipientul de colectare.

Pana la urma insa, Zass ZVC 05 este un aspirator de calitate superioara, insa nici pe departe atat de scump precum ne-am astepta. Firma are si electrocasnice piperate ca pret, dar acesta nu este unul dintre ele. Insa curatarea exacta, rapida si fara riscul de a intoarce praful in casa, plus numarul mare de accesorii transforma modelul in unul foarte bun, ideal pentru orice locuinta. Si chiar daca este destul de galagios, se comporta foarte bine in rest pentru a nu reprezenta o solutie de varf.