Aspirator fara sac Miele Blizzard CX1 Excellence EcoLine – SKCP3 review

  • Consum
    (4.5)
  • Performante
    (4.4)
  • Calitate/Pret
    (4.2)
4.4

Sumar

Miele Blizzard CX1 Excellence EcoLine – SKCP3 este un aspirator fara sac de generatie noua, cu un consum redus de energie si un nivel rezonabil al zgomotului. Performantele excelente de aspirare pe suprafetele dure, tehnologiile moderne si filtrarea eficienta a aerului fac din acest aspirator premium o alegere foarte buna pentru casele fara prea multe covoare.

» Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Producatorul german Miele este recunoscut pentru calitate produselor sale, indiferent daca vorbim despre aparate electrocasnice mari, despre aspiratoare sau despre aparatele mici de bucatarie. Calitatea materialelor si fiabilitatea produselor face ca Miele sa fie unul din cei mai apreciati producatori premium atat in Europa cat si in Statele Unite ale Americii. Producatorul german se adreseaza totusi persoanelor cu venituri mari, ceea ce inseamna ca pretul electrocasnicelor Miele este unul destul de ridicat. In cele ce urmeaza va vom prezenta un aspirator fara sac de noua generatie care este produs de Miele.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Aspirator fara sac Miele Blizzard CX1 Excellence EcoLine - SKCP3

Aspirator cu design modern

Miele Blizzard CX1 Excellence EcoLine – SKCP3 este un aspirator cu design elegant gri cu insertii argintii si recipient de colectare transparent. Aspiratorul are 4 roti multidirectionale care asigura depasirea facila a obstacolelor precum praguri sau covoare si o raza de operare de 11 metri care va permite sa aspirati in camere si dependinte diferite fara sa schimbati priza de alimentare. Desi are un maner ergonomic, aspiratorul are o greutate destul de mare de 8.71 Kg, mai ales daca luam in considerare si capacitatea de colectare de doar 2 litri.

Eficienta energetica si performante bune

Miele Blizzard CX1 Excellence EcoLine – SKCP3 are un motor cu o putere de 550 W cu un consum anual de 20 kWh care este incadrat in clasa de eficienta energetica A+. Performantele aspirarii suprafetelor dure sunt incadrate in cea mai buna clasa A, insa cele pentru aspirarea covoarelor si mochetelor sunt incadrate doar in clasa C, acest aspirator nefiind potrivit pentru casele in care exista multe covoare groase sau cu fir lung.

Zgomot rezonabil si filtrare eficienta

Sistemul de filtrare ultraperformant are un filtru HEPA AirClean care retine pana la 99.9% dintre particulele de praf si alergeni iar senzorii functiei de curatare automata ComfortClean se activeaza pentru curatarea filtrului atunci cand debitul de aer incepe sa scada. Aceasta functie poate fi activata si manual la apasarea unui buton dedicat din partea centrala a aspiratorului. Nivelul de zgomot de 73 dB nu este foarte redus, insa este comparabil cu cel al altor modele cu specificatii similare.

Cititi si: alte reviewuri de aspiratoare

Miele Blizzard CX1 Excellence EcoLine - SKCP3

Tehnologii si accesorii

Cea mai importanta tehnologie utilizata de acest model este Vortex prin care motorul dezvolta un debit de aer cu o viteza de peste 100 Km/h, aspirand rapid praful, scamele si alte mizerii de pe parchet sau gresie. Motorul are o pornire lina pentru protejarea sursei de energie iar recipientul de colectare se goleste usor fara sa intrati in contact cu mizeriile aspirate. Manerul aspiratorului are o perie incorporata care permite aspirarea rapida a mobilierului, pentru parchet existand o perie separata iar pentru tapiterie si spatiile inguste existand doua duze mai mici.

Puncte tari

+ design modern

+ consum redus de energie

+ performante excelente pe suprafete dure

+ filtrarea eficienta a aerului

+ golire igienica a recipientului de colectare

+ accesorii utile

Puncte slabe

– aspiratorul are o greutate destul de mare

– pretul este in concordanta cu specificatiile

Concluzii

In concluzie, Miele Blizzard CX1 Excellence EcoLine – SKCP3 este un aspirator fara sac de generatie noua, cu un consum redus de energie si un nivel rezonabil al zgomotului. Performantele excelente de aspirare pe suprafetele dure, tehnologiile moderne si filtrarea eficienta a aerului fac din acest aspirator premium o alegere foarte buna pentru casele fara prea multe covoare.