Aspirator fara sac Samsung VC07M21N9VD review

Samsung VC07M21N9VD
Aspirator fara sac Samsung VC07M21N9VD

Product Name: Samsung VC07M21N9VD

Brand: Samsung

  • Eficienta energetica
    (4)
  • Putere si performante
    (4.5)
  • Calitate/Pret
    (4.6)
4.4

Sumar

Samsung VC07M21N9VD este un aspirator fara sac cu motor puternic si un consum redus de energie. Cele 6 trepte de putere, accesoriile utile si pretul redus la care poate fi achizitionat in aceasta perioada sunt alte atuuri ale acestui aspirator comercializat sub brandul Samsung.

Curatarea parului de animale de pe covoare si mochete poate sa fie dificila daca nu aveti uneltele potrivite. Un aspirator eficient in curatarea parului de caini sau pisici trebuie sa aiba un motor puternic si perii speciale rotative care asigura colectarea eficienta de pe gresie, parchet sau covoare. In plus, un astfel de aspirator va trebui sa aiba un filtru eficient care sa capteze alergenii care pot provoca probleme de sanatate copiilor sau persoanelor sensibile. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de aspirator special pentru colectarea parului de animale care este produs de compania sud-coreeana Samsung. 

=> Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare fara sac

Aspirator fara sac Samsung VC07M21N9VD

Aspirator eficient fara sac

Samsung VC07M21N9VD este un aspirator fara sac cu design elegant auriu-negru si recipient de coletare transparent. Aspiratorul are o forma utilizata si de alte modele produse de Samsung si dispune de o raza de operare maxima de 9 metri asigurata de tubul telescopic si de cablul de alimentare. Rotile laterale mari asigura depasirea facila a diferitelor obstacole, iar pozitia de parcare permite depozitarea aspiratorului atat vertical cat si orizontal. Acest model are dimensiuni de 27.2 x 24.3 x 39.8 cm si o greutate de 4.4 Kg, putand fi manevrat destul de usor pe orice tip de suprafata. 

Motor cu putere de 650 W

Samsung VC07M21N9VD are o putere de aspirare nominala de 650 W care permite dezvoltarea unei puteri de aspirare de 180 W, fluxul de aer asigurand captarea rapida a prafului, scamelor, firmiturilor sau a firelor de par. Puterea de aspirare poate fi setata in 6 trepte in functie de suprafata aspirata cu ajutorul unui selector rotativ afla in partea superioara a aspiratorului. Consumul energetic anual de 28 kWh este incadrat in clasa de eficienta A iar nivelul zgomotului de 80 dB este destul de ridicat, astfel ca va fi deranjant pentru celelalte persoane din casa. 

=> Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Samsung VC07M21N9VD

Accesorii speciale pentru parul animalelor

Samsung VC07M21N9VD utilizeaza tehnologia Cyclone Force si o turbina Anti-Tangle care asigura un flux de aer puternic si permite golirea facila a recipientului de colectare cu volum de 1.5 litri. Filtrul lavabil si cel de motor asigura captarea celor mai mici particule de praf si alergeni, aerul din camere ramanand mult mai curat. Peria principala NB930 este dispune de 2 setari pentru aspirarea eficienta a suprafetelor dure si a covoarelor, pentru protejarea parchetului putand sa utilizati peria cu peri moi inclusa in pachet. Un alt accesoriu util este peria rotativa Mini Pet-Care cu ajutorul careia veti putea sa colectati firele de par de caine sau pisica de pe covoare si mochete cu diferite grosimi.  

Puncte tari

+ design modern

+ motor cu putere de 650 W

+ 6 trepte de putere

+ clasa A de eficienta energetica

+ sistem eficient de filtrare

+ perie mini pet-care

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– nivelul ridicat al zgomotului

Concluzii

In concluzie, Samsung VC07M21N9VD este un aspirator fara sac cu motor puternic si un consum redus de energie. Cele 6 trepte de putere, accesoriile utile si pretul redus la care poate fi achizitionat in aceasta perioada sunt alte atuuri ale acestui aspirator comercializat sub brandul Samsung.