Aspirator si Mop electric Rowenta Clean & Steam RY7597WH review

Rowenta Clean & Steam RY7597WH
Aspirator cu mop electric Rowenta Clean & Steam RY7597WH

Product Name: Rowenta Clean & Steam RY7597WH

Product Description: Rowenta Clean & Steam RY7597WH este un aparat multifunctional cu putere de 1700 W si un flux de abur ajustabil in 3 trepte.

Brand: Rowenta

  • Performante
    (4.8)
  • Utilizare
    (4.8)
  • Calitate/Pret
    (4.3)
4.6

Sumar

Rowenta Clean & Steam RY7597WH este un aparat multifunctional excelent pentru aspirarea si curatarea gresiei si parchetului din orice casa. Utilizarea facila, rezervorul detasabil de apa si eliminarea bacteriilor cu ajutorul aburului sunt alte atuuri ale acestui aspirator cu mop electric produs de Rowenta.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Aparatele multifunctionale pentru curatare au devenit mai populare in ultima perioada datorita faptului ca ofera solutii facile de curatare a suprafetelor dure dar si a covoarelor sau tapiteriilor. Un astfel de aparat multifunctional este aspiratorul cu mop electric integrat care permite cu o singura miscare aspirarea prafului si mizeriilor dar si dezinfectarea suprafetelor cu un abur cu inalta presiune. Aceste aparate au forma unui aspirator vertical, fiind usor de manevrat si utilizat atat pe gresie cat si pe parchet sau linoleum. In cele ce urmeaza va vom prezenta un aspirator cu mop electric de ultima generatie care este produs de compania germana Rowenta.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune mopuri cu abur

Aspirator cu mop electric Rowenta Clean & Steam RY7597WH

Aparat multifunctional premium

Rowenta Clean & Steam RY7597WH este un aspirator cu mop electric cu design elegant de culoare alba, recipient de colectare transparent si o forma utilizata si de alte modele ale producatorului german. Acest model are dimensiuni de 25.9 x 27.2 x 121 cm, un recipient de colectare a prafului de 0.4 litri si un rezervor de apa de 0.7 litri care va oferi o autonomie de pana la 40 de minute in care veti putea curata o suprafata maxima de 100 de metri patrati. Aparatul are o pozitie de parcare verticala pentru a necesita un spatiu mai ingust pentru depozitare si un cablu de alimentare cu lungime buna care permite curatarea in incaperi diferite fara schimbarea prizei de alimentare.

Aspirare si spalare dintr-o singura miscare

Rowenta Clean & Steam RY7597WH are o putere de 1700 W, fluxul de abur putandu-se ajusta in 3 trepte in functie de suprafata curatata. Aparatul are un maner ergonomic si un maner telescopic astfel ca va putea fi reglat pentru a oferi o utilizare confortabila si persoanelor mai inalte. Duza de aspirare Dual Clean& Steam permite curatarea rapida a suprafetelor dure, cele doua roti din spate ajutand la depasirea facila a diverselor obstacole din casa.

Rowenta Clean & Steam RY7597WH

Igienizarea suprafetelor dure si a covoarelor

Timpul de incalzire al aparatului este de doar 30 de secunde, astfel ca il veti putea folosi imediat pentru aspirarea si spalarea gresiei din bucatarie sau a parchetului din dormitoare si livingroom. Aburul fierbinte elimina pana la 99% dintre bacterii si germeni fara necesitatea utilizarii unor substante chimice, acest aparat fiind ideal pentru familiile care au copii mici. In plus, sistemul de filtrare utilizeaza tehnologia ciclonica avansata pentru captarea celor mai mici particule de praf si alergeni din aerul reemis. In plus, in pachet veti gasi si un accesoriu pentru covoare pe care il veti putea utiliza pentru curatarea si improspatarea covoarelor si mochetelor din casa.

Puncte tari

+ design modern

+ utilizare confortabila

+ rezervor detasabil de apa

+ nu utilizeaza substante chimice

+ abur cu presiune ridicata

+ igienizeaza suprafete dure si covoare

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

– recipientul de colectare este desul de mic

Concluzii

In concluzie, Rowenta Clean & Steam RY7597WH este un aparat multifunctional excelent pentru aspirarea si curatarea gresiei si parchetului din orice casa. Utilizarea facila, rezervorul detasabil de apa si eliminarea bacteriilor cu ajutorul aburului sunt alte atuuri ale acestui aspirator cu mop electric produs de Rowenta.

Manual Rowenta Clean & Steam RY7597WH