Aspirator vertical multifunctional Electrolux Pure F9 PF91-Anima review

Electrolux Pure F9 PF91-Anima
Aspirator vertical Electrolux Pure F9 PF91-Anima

Product Name: Electrolux Pure F9 PF91-Anima

Product Description: Electrolux Pure F9 PF91-Anima este un aspirator vertical cu un motor puternic si cu o autonomie maxima de 60 minute.

Brand: Electrolux

  • Putere
    (4.9)
  • Filtrare si accesorii
    (4.8)
  • Calitate/Pret
    (4)
4.6

Sumar

Electrolux Pure F9 PF91-Anima este unul din cele mai puternice aspiratoare fara fir, cu o autonomie excelenta si un sistem performant de filtrare. Gama variata de accesorii, inaltimea ajustabila si peria motorizata cu led-uri sunt alte avantaje ale acestui aspirator vertical performant produs de Electrolux. 

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Aspiratoarele verticale fara fir sunt in general aparate cu greutate si dimensiuni reduse care se pot manevra usor pentru curatarea rapida a pardoselilor si covoarelor subtiri. Exista insa pe piata si aspiratoare verticale puternice, care pot inlocui un aspirator clasic cu sau fara sac. Aceste aspiratoare sunt mai voluminoase si au o greutate mai mare din cauza acumulatorilor care asigura o autonomie de pana la 60 de minute. Un astfel de aspirator vertical incadrat in clasa premium este si modelul produs de Electrolux a carui prezentare o veti gasi in randurile urmatoare.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare verticale

Aspirator vertical Electrolux Pure F9 PF91-Anima

Aspirator vertical multi-suprafete

Electrolux Pure F9 PF91-Anima este un aspirator vertical masiv cu design bicolor gri- chili red metallic si recipient de colectare transparent. Aspiratorul are un maner larg care asigura utilizarea facila, iar peria mare permite autosustinerea pe verticala fara sprijinire. Aspiratorul are o gama variata de accesorii incluse care permit aspirarea prafului, firelor de par si a scamelor de pe tapiterie, mobilier sau de pe scaunele si banchetele din masina. Acest model are o greutate de 5.69 Kg si o inaltime reglabila de 84.4 – 120 cm spentru o utilizare confortabila si pentru persoanele mai inalte.

Autonomie de 60 de minute

Electrolux Pure F9 PF91-Anima are un motor cu o putere comparabila cu cea a unui aspirator clasic cu fir, cu o singura incarcare putand sa aspirati o suprafata maxima de 80 mp. Functia Auto a sistemului electronic detecteaza automat suprafata aspirata si regleaza automat fluxul de aer in functie de aceasta. Acumulatorul de 36 V asigura o autonomie maxima de 60 de minute, care insa scade in treptele superioare la 30 respectiv 17 minute. Incarcarea completa a acumulatorului dureaza aproximativ 6 ore, astfel ca va trebui sa il incarcati dupa fiecare utilizare.

Filtrare in 5 trepte

Sistemul de filtrare in 5 trepte asigura o filtrare a pana la 98.6% a particulelor fine de praf gratie filtrului plisat cu dubla filtrare. In plus, filtrele aspiratorului sunt lavabile, fiind mai prietenoase cu mediul si asigurand o fiabilitate mai buna a aspiratorului. Recipientul de colectare are o capacitate mare de 0.7 litri si se goleste usor fara riscul imprastierii  prafului si mizeriilor aspirate. Nivelul zgomotului de 82 dB este mai mare in comparatie cu cel al altor modele de aspiratoare verticale, nefiind indicat sa aspirati la ore nepotrivite.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Electrolux Pure F9 PF91-Anima

Accesorii pentru parul animalelor

Peria principala are articulatie flexibila si dsipune de iluminare LED DustSpotter care va ajuta sa aspirati in spatiile intunecate sau sub vomode si paturi. Peria motorizata asigura curatarea covoarelor de scame si fire de par iar curatarea acesteia se face printr-o simpla apasare de buton. In pachet veti gasi incluse si un set de 6 accesorii care permit aspirarea rapida a mobilierului, a spatiilor greu accesibile sau a tapiteriei.

Puncte tari

+ design modern

+ motor puternic

+ detectarea automata a suprafetei aspirate

+ sistem eficient de filtrare

+ perie motorizata cu leduri

+ gama variata de accesorii

Puncte slabe

– pretul este foarte mare

– nivel ridicat al zgomotului

Concluzii

In concluzie, Electrolux Pure F9 PF91-Anima este unul din cele mai puternice aspiratoare fara fir, cu o autonomie excelenta si un sistem performant de filtrare. Gama variata de accesorii, inaltimea ajustabila si peria motorizata cu led-uri sunt alte avantaje ale acestui aspirator vertical performant produs de Electrolux. 

Manual de utilizare Electrolux Pure F9 PF91-Anima