Aspirator vertical 2 in 1 Bosch BCH3K210 review

Bosch BCH3K210
  • Putere
    (4.5)
  • Autonomie
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.6)
4.6

Sumar

Bosch BCH3K210 este un aspirator vertical 2 in 1 cu dimensiuni compacte si o puter buna de aspirare. Sistemul performant de filtrare, autonomia buna a bateriei si pretul redus la care poate fi achizitionat in aceasta perioada sunt alte avantaje ale acestui aspirator produs de Bosch.

Compania germana Bosch este unul din cei mai importanti producatori de aparate electrocasnice la nivel european, fiind recunoscuta atat pentru calitatea cat si pentru fiabilitatea produselor sale. Producatorul german are in portofoliu o gama variata aspiratoare, atat clasice cu sau fara sac cat si aspiratoare cu spalare, aspiratoare verticale simple sau 2 in 1. Acestea din urma contin un aspirator de mana care permite curatarea rapida a tapiteriei, mobilierului sau chiar a interiorului masinii. Un astfel de aspirator produs de Bosch este si modelul a carui prezentare o veti gasi in cele ce urmeaza.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare verticale

Aspirator vertical 2 in 1 Bosch BCH3K210

Aspirator modern 2 in 1

Bosch BCH3K210 este un aspirator vertical cu un design modern de culoare maro cu inserii negre si argintii. Aspiratorul are un maner ergonomic care permite manevrarea confortabila cu o singura mana dar si schimbarea usoara a puterii de aspirare. Acest model are dimensiuni compacte de 18 x 26.5 x 115 cm si o greutate de doar 3 Kg, fiind usor de utilizat si transportat. Pozitia de parcare a aspiratorului permite atat depozitarea facila in spatii inguste cat si incarcarea simpla la orice priza de alimentare. 

Doua trepte de putere

Bosch BCH3K210 are un motor cu o putere buna de aspirare care poate fi setata in 2 trepte, prima pentru suprafetele dure precum gresie sau parchet iar a doua pentru covoarele si mochetele mai subtiri. Aspiratorul este alimentat de o baterie Li-Ion de 21.6 V care asigura o autonomie maxima de 50 de minute, o incarcare completa necesitand aproximativ 5 ore. Trebuie totusi sa luati in considerare ca durata de utilizare va scadea considerabil la utilizarea cele mai puternice trepte de putere. 

⇒ Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Bosch BCH3K210

Perie rotativa motorizata

Recipientul de colectare are o capacitate de 0.4 litri si se goleste foarte usor, fara riscul imprastierii prafului, scamelor sau firmiturilor aspirate. Aspiratorul de mana se demonteaza si se monteaza usor, fiind ideal pentru curatarea canapelelor, mobilierului din lemn sau a scaunelor din masina. Peria motorizata are articulatii flexibile care permit aspirarea sub comode, paturi sau fotolii. In pachet veti gasi incluse si o perie pentru mobilier, una pentru tapiterie si un accesoriu pentru spatii inguste care se depoziteaza in partea din spate a aspiratorului. 

Puncte tari

+ design modern

+ greutate redusa

+ 2 trepte de putere

+ sistem performant de filtrare

+ recipient de colectare cu golire facila

+ accesorii utile

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– durata destul de mare de incarcare a bateriei

Concluzii

In concluzie, Bosch BCH3K210 este un aspirator vertical 2 in 1 cu dimensiuni compacte si o puter buna de aspirare. Sistemul performant de filtrare, autonomia buna a bateriei si pretul redus la care poate fi achizitionat in aceasta perioada sunt alte avantaje ale acestui aspirator produs de Bosch.

Manual Bosch BCH3K210