ROWENTA Silence Force Cyclonic RO7212EA, Aspirator fara sac, 550 W, 2.5 litri, 69 dB – Pareri si Review

๐Ÿฅ‡ ROWENTA Silence Force Cyclonic RO7212EA - 550 W, 69 dB, 2.5 litri, 7Kg
Aspirator fara sac ROWENTA Silence Force Cyclonic RO7212EA

Product Name: ROWENTA Silence Force Cyclonic RO7212EA

Product Description: ROWENTA Silence Force Cyclonic RO7212EA ese un aspirator fara sac cu o greutate de 7 Kg si un volum de colectare de 2.5 litri. Aspiratorul are un motor cu putere de 550 W si un nivel al zgomotului de 69 dB.

Brand: Rowenta

  • Performante de curatare
    (4.7)
  • Filtrare
    (4.9)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.7

Sumar

ROWENTA Silence Force Cyclonic RO7212EA este un aspirator fara sac cu motor puternic si silentios. Sistemul eficient de filtrare, recipientul de colectare cu volum generos si raportul corect dintre calitate si pret fac din acest aspirator fara sac produs de Rowenta o alegere excelenta pentru orice casa.ย 

Pros

+ motor Effitech puternic

+ nivel redus al zgomotului

+ sistem performant de filtrare

+ raza mare de operare

+ raport bun intre calitate si pret

Cons

– lipsa accesoriilor pentru diferite tipuri de suprafete

– greutatea este destul de mare

ยป Nu ratati reducerile de pana la 30% la produsele din campania CRazy Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Compania germana Rowenta este unul dintre cei mai importanti producatori de aspiratoare la nivel europea. Gama variata de modele include atat aspiratoare clasice cu sau fara sac, cat si roboti de aspirare sau aspiratoare verticale. Aspiratoarele fara sac produse de Rowenta se evidentiaza prin consumul redus de energie, gama variata de accesorii si sistemele eficiente de filtrare a aerului reemis. ROWENTA Silence Force Cyclonic RO7212EA este un astfel de aspirator fara sac de generatie noua iar in cele ce urmeaza va vom prezenta principalele caracteristici ale acestuia.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare fara sac

Aspirator fara sac ROWENTA Silence Force Cyclonic RO7212EA

ROWENTA Silence Force Cyclonic RO7212EA – aspirator performant fara sac

Aspiratorul ROWENTA Silence Force Cyclonic RO7212EA are un design modern si o forma utilizata si de alte modele ale producatorului german (precum ROWENTA Compact Power XXL RO4886EA, Rowenta RO4825EA sau Rowenta RO4873EA). Cele doua roti laterale mari si roata multidirectionala asigura manevrarea facila a aspiratorului pe toate tipurile de suprafete. Raza de operare de 8.8 metri este suficienta de mare pentru a permite aspirarea in camere diferite fara schimbarea prizei de alimentare. Dimensiunile aspiratorului sunt de  45.5 x 31.3 x 28.5 cm iar greutatea este de 7 Kg.

Flux puternic de aer

ROWENTA RO7212EA are un motor Effitech cu o putere de 550 W care ii permite dezvoltarea unui flux de aer puternic pentru curatarea rapida a suprafetelor dure sau a covoarelor subtiri. In plus, acest motor are un nivel al zgomotului de doar 69 dB, fiind unul din cele mai silentioase aspiratoare fara sac de pe piata. Acest model are un recipient de colectare cu volum de 2.5 litri care se goleste usor, fara riscul imprastierii impuritatilor aspirate. 

=> Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

ROWENTA Silence Force Cyclonic RO7212EA

Sistem de filtrare de mare eficienta

Sistemul de filtrare in 3 niveluri (spuma, ciclon, filtru de inalta eficienta) asigura captarea a pana la 99.98% dintre particulele de praf si alergenii din aerul reemis. Peria Powe Air dispune de 2 pozitii pentru aspirarea eficienta atat a gresiei si parchetului cat si a covoarelor si mochetelor. In pachet mai exita inclusa si o duza pentru curatarea spatiilor inguste. Pe manerul aspiratorului exista o perie integrata care este ideala pentru curatarea tapiteriei sau a mobilierului. 

Puncte tari

+ motor Effitech puternic

+ nivel redus al zgomotului

+ sistem performant de filtrare

+ raza mare de operare

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– lipsa accesoriilor pentru diferite tipuri de suprafete

– greutatea este destul de mare

Concluzii

In concluzie, ROWENTA Silence Force Cyclonic RO7212EA este un aspirator fara sac cu motor puternic si silentios. Sistemul eficient de filtrare, recipientul de colectare cu volum generos si raportul corect dintre calitate si pret fac din acest aspirator fara sac produs de Rowenta o alegere excelenta pentru orice casa. 

Manual de utilizare ROWENTA Silence Force Cyclonic RO7212EA

Tags: