Aspirator vertical 2 in 1 Bosch BCHF220T review

Bosch BCHF220T
  • Putere de aspirare
    (4.6)
  • Autonomie
    (4.5)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.5

Sumar

Bosch BCHF220T este un aspirator vertical versatil, cu o putere buna de aspirare si o perie motorizata eficienta. Cele 2 trepte de putere, autonomia buna si filtrul lavabil fac din acest aspirator o alegere buna pentru orice casa.ย 

ยป Profitati de reducerile de pana la 70% la produsele din campania eMag Outlet de la eMag
Click aici pentru oferta

Aspiratoarele verticale 2 in 1 permit curatarea rapida atat a suprafetelor dure si a covoarelor dar si a tapiteriei, a mobilierului sau a interiorului autoturismelor. Un astfel de aspirator functioneaza cu acumulatori si se manevreaza usor, permitand curatarea spatiilor inguste sau a locurilor greu accesibile. Pentru a va asigura ca alegeti un aspirator vertical de calitate va trebui sa luati in considerare atat firma producatoare cat si specificatiile tehnice precum tensiunea de alimentare, autonomia sau sistemul de filtrare. Un astfel de aspirator vertical 2 in 1 cu specificatii tehnice bune este modelul produs de Bosch a carui prezentare o veti gasi in cele ce urmeaza. 

โ‡’ Vedeti si:ย Topul celor mai bune aspiratoare verticale

Aspirator vertical 2 in 1 Bosch BCHF220T

Aspirator vertical 2 in 1

Bosch BCHF220T este un aspirator vertical 2 in 1 cu design de culoare gri si o forma utilizata si de alte modele ale producatorului german. Aspiratorul are un maner ergonomic care permite manevrarea facila cu o singura mana. Functia Selfstand permite amplasarea independenta fara riscul de cadere dar si depozitarea intr-un spatiu mai ingust. Acest model are o greutate de 2.5 Kg, dimensiuni de 116 x 26.5 x 16.5 cm  si un recipient de colectare cu golire facila. 

Acumulator cu autonomie buna

Bosch BCHF220T are un motor cu voltaj de 20 V care asigura o putere de aspirare pentru curatarea prafului, scamelor si a altor mizerii de pe gresie, parchet sau covoare subtiri. Puterea acumulatorul asigura o autonomie maxima de 44 de minute, iar durata de incarcare completa este de 5 ore, astfel ca este indicat sa incarcati aspiratorul dupa fiecare utilizare. Sistemul de filtrare contine un filtru lavabil care capteaza particulele de praf si alergeni, praful reemis fiind curat. 

โ‡’ Vedeti si:ย Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Bosch BCHF220T

Perie motorizata AllFloor

Peria motorizata AllFloor are articulatie flexibila, permitand aspirarea in spatii greu accesibile precum sub un pat sau o comoda. Aceasta perie beneficiaza de sistemul EasyClean care permite curatarea facila de scame si fire de par. Aspiratorul de mana se scoate usor si permite curatarea facila a canapelelor, fotoliilor sau a mobilierului din lemn. Daca va doriti mai multe accesorii puteti sa achizitionati separat un kit destinat acestui model de pe site-ul producatorului

Puncte tari

+ design modern

+ maner ergonomic

+ autonomie de 44 de minute

+ 2 trepte de putere

+ filtru lavabil

+ perie motorizata cu articulatii flexibile

Puncte slabe

– lipsa accesoriilor 

Concluzii

In concluzie, Bosch BCHF220T este un aspirator vertical versatil, cu o putere buna de aspirare si o perie motorizata eficienta. Cele 2 trepte de putere, autonomia buna si filtrul lavabil fac din acest aspirator o alegere buna pentru orice casa. 

Tags: