Aspirator fara sac Rowenta RO3786 review

  • Consum
  • Eficienta
  • Pret
4.7

Sumar

Rowenta RO3786 este un aspirator puternic, eficient pe suprafetele dure si cu un consum redus de energie. Nivelul scazut al zgomotului, accesoriile incluse in pachet dar mai ales pretul foarte redus la care il puteti achizitiona in aceasta perioada fac din acest aspirator produs de Rowenta o alegere excelente pentru persoanele cu un buget mai redus. 

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania Totul Pentru Casa de la eMag
Click aici pentru oferta

Avansul tehnologic din ultima periaoda a facut ca aspiratoarele fara sac sa fie la fel de eficiente ca aspiratoarele cu sac. Pentru a fi siguri ca alegeti un aspirator efcient va trebui sa verificati eticheta de energetica unde veti putea vedea atat eficienta pe suprafetele dure precum gresie si parchet cat si cea pe mochete, carpete sau covoare. Alte informatii utile de pe aceasta eticheta sunt consumul anual de energie, clasa de eficienta energetica, reemisiile de praf sau nivelul maxim al zgomotului. In functie de buget veti putea alege un aspirator incadrat in clasa A care este cea mai eficienta la 3 sau patru dintre aceste categorii. In continuare va vom prezenta un astfel de aspirator produs de Rowenta care are un raport excelent calitate/pret.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Aspirator fara sac Rowenta RO3786

Aspirator  modern

Rowenta RO3786 este un aspirator fara sac cu un design modern de culoare maro cu o forma caracteristica aspiratoarelor produse de Rowenta. Acest model are dimensiuni de 27.52 x 29.03 x 40.94 cm si o capacitate de colectare de 1.5 litri, suficient pentru un apartament cu dimensiuni medii. Aspiratorul are o buna menvrabilitate asigurata de cele trei roti, raza de operare de 8.8 metri fiind suficienta pentru a nu fi nevoiti sa schimbati prizele prea des.

Eficienta si consum redus

» Nu ratati reducerile de pana 50% la produsele din oferta Valentine's Days de la Altex
Click aici pentru oferta

Rowenta RO3786 are un consum anual de 28 kWh care il incadreaza in clasa A de eficienta energetica. In aceeasi clasa A este incadrata si aspirarea suprafetelor dure precum parchet si gresie in timp ce aspirarea covoarelor este incadrata in clasa C. Acest model are o putere excelenta de 750 W iar filtrarea este asigurata de un doua filtre de inalta eficienta care vor capta 99.95% dintre particulele de praf si alergeni.

Cititi si: alte reviewuri de aspiratoare

Rowenta RO3786

Accesorii si silentiozitate

Peria principala este potrivita pentru suprafetele dure in timp ce pentru parchet exista o perie cu doua roti pe laterale. Pentru spatiile inguste si tapiterie exista doua duze speciale iar peria mini turbo care este eficienta pentru aspirarea parului cainilor si pisicilor. Pe manerul scurt este inclusa o perie de mici dimensiuni pe care o puteti folosi pentru aspirarea prafului de pe mobilier sau de pe glafuri si pervazuri.

Nivelul de zgomot este de 79 dB, o valoare mai mica comparativ cu alte aspiratoare cu specificatii si dimensiuni similare. Aspiratorul un maner ergonomic care faciliteaza transportul, pentru depozitare existand o pozitie de parcare prin care aspiratorul ocupa mai putin loc. Golirea recipientului de praf se poate face foarte usor, fara sa luati contact cu mizeria aspirata.

Puncte tari

+ consum redus de energie

+ filtrare eficienta si reemisii reduse de praf

+ aspirare eficienta pe gresie, parchet si covoare subtiri

+ nivel redus de zgomot

+ accesorii pentru spatii inguste, tapiterie si parul animalelor de companie

Puncte slabe

– recipientul de colectare are un volum mai redus

Concluzii

In concluzie, Rowenta RO3786 este un aspirator puternic, eficient pe suprafetele dure si cu un consum redus de energie. Nivelul scazut al zgomotului, accesoriile incluse in pachet dar mai ales pretul foarte redus la care il puteti achizitiona in aceasta perioada fac din acest aspirator produs de Rowenta o alegere excelente pentru persoanele cu un buget mai redus.