Aspirator vertical Bosch BCHF216S pareri si review

? Bosch BCHF216S - 16 V, 40 minute, perie rotativa, filtru lavabil
Aspirator vertical Bosch BCHF216S

Product Name: Bosch BCHF216S

Product Description: Bosch BCHF216S este un aspirator vertical 2 in 1 cu acumulatori de 16 V care asigura o autonomie de 40 de minute. Aspiratorul are o greutate de 2.4 Kg, un filtru lavabil si o perie rotativa pentru colectarea impuritatilor de pe suprafete dure sau covoare.

Brand: Bosch

  • Putere
    (4.5)
  • Autonomie
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.6)
4.6

Sumar

Bosch BCHF216S este un aspirator vertical 2 in 1 usor de manevrat si o autonomie de pana la 40 de minute. Filtrul lavabil, manevrabilitatea excelenta si raportul corect intre calitate si pret fac din acest aspirator vertical produs de Bosch o alegere foarte buna pentru orice casa. 

Pros

+ design modern

+ functie de autosustinere

+ autonomie de 40 de minute

+ 2 trepte de putere

+ filtru lavabil

+ perie rotativa

+ raport bun intre calitate si pret

Cons

– durata mare de incarcare a acumulatorului

– lipsa accesoriilor pentru spatiile inguste

Aspirarea prafului, a firelor de par si a firmiturilor se poate face mult mai usor prin utilizarea unui aspirator vertical in comparatie cu unul tip canistra. Un astfel de aspirator are o greutate mai redusa si este alimentat cu acumulatori, fiind usor ne manevrat atat pentru curatarea suprafetelor dure cat si a covoarelor si mochetelor cu fir scurt. Majoritatea modelelor incorporeaza si un aspirator de mana care poate fi utilizat pentru aspirarea mobilierului, a tapiteriei sau a interiorului autoturismului. In cele ce urmeaza va vom prezenta un aspirator vertical cu autonomie buna care este produs de compania germana Bosch.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare verticale

Aspirator vertical Bosch BCHF216S

Aspirator vertical 2 in 1

Bosch BCHF216S este un aspirator vertical 2 in 1 cu design modern de culoare albastra si insertii argintii. Aspiratorul are un maner ergonomic care permite manevrarea facila pe diferite tipuri de suprafete. Articulatiile flexibile permit aspirarea sub paturi sau alte piese de mobilier iar functia Selfstand asigura autosustinerea aspiratorului atat in pauze cat si in timpul incarcarii. Aspiratorul de mana incorporat are dimensiuni compacte, fiind ideal pentru aspirarea firmiturilor, scamelor sau firelor de par de pe canapele, fotolii sau mobilier. Acest model are o greutate de doar 2.4 Kg si dimensiuni de 26.5 x 16.5 x 116 cm. 

Autonomie de 40 de minute

Bosch BCHF216S utilizeaza cumulatori Li-Ion de 16 V care asigura o autonomie maxima de 40 de minute, timpul de incarcare complet fiind destul de mare (5 ore). Puterea de aspirare poate fi setata in 2 trepte in functie de suprafata aspirata, modifcarea facandu-se prin intermediul unui buton situat in partea superioara a manerului. In ceea ce priveste zgomotul, valoarea de 76 dB este destul de ridicata, astfel ca nu este indicata utilizarea aspiratorului la ore nepotrivite. 

⇒ Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Bosch BCHF216S

Perie rotativa

Peria rotativa permite colectarea firelor de par si a scamelor de pe covoare, sistemul EasyClean asigurand demontarea facila a acesteia pentru curatare. Filtrul lavabil asigura captarea particulelor de praf si alergeni iar recipientul de colectare se goleste usor fara sa existe riscul de imprastiere a impuritatilor aspirate. Din pacate, in pachet nu sunt incluse si alte accesorii pentru aspirarea spatiilor, inguste, greu accesibile sau a peretilor si tavanului. 

Puncte tari

+ design modern

+ functie de autosustinere

+ autonomie de 40 de minute

+ 2 trepte de putere

+ filtru lavabil

+ perie rotativa

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– durata mare de incarcare a acumulatorului

– lipsa accesoriilor pentru spatiile inguste

Concluzii

In concluzie, Bosch BCHF216S este un aspirator vertical 2 in 1 usor de manevrat si o autonomie de pana la 40 de minute. Filtrul lavabil, manevrabilitatea excelenta si raportul corect intre calitate si pret fac din acest aspirator vertical produs de Bosch o alegere foarte buna pentru orice casa. 

Tags: